Jelena Golubović tuži Slađanu Petrušić za pokušaj ubistva! (SNIMAK)

SAZNAJEMO: Golubovićka će tužiti Slađanu Petrušić za pokušaj ubistva?! Saslušana u tužilaštvu.

Ukućanka Farme i rediteljka Jelena Golubović izjavila je da neće da oprosti batine koje je dobila od Slađane Petrušić u „Parovima“.
Ona je takođe najavila je da će tužiti Petrušićevu za pokušaj ubistva sa predumišljajem, saznaje „Pulsonline“.
– Ukoliko sud ne kazni Slađanu Petrušić kako je to zaslužila tužiću je za pokušaj ubistva sa predumišljajem. I nju i Uroša Ćertića za podstrekavanje. Sada me na Farmi štiti Kristijan – rekla je Jelena Golubović za naš portal.

Golubovićeva koja je danas izvedena sa Farme na saslušanje u Treće osnovno tužilaštvo zbog incidenta u „Parovima“ pošto je Slađana Petrušić sredinom oktobra nekoliko puta udarila pesnicama u glavu, ispričala je pred tužiocem da ničim nije izazvala incident i da je Slađana danima pre tuče provocirala.

– Došli su frizeri. I tog prepodneva su me pet puta polivali vodom i kafom. Slađana i Uroš su me uporno provocirali. Nisam obraćala pažnju na to i da ih ne čula stavila sam prste u uši. Zatim mi je Slađana prišla sa leđa i prebila me. Oborila me je sa stolice i počela da me šutira. Posle se hvalila da joj je ruka otekla od udaraca i da joj je žao što me nije još više tukla – ispričala je Golubovićeva pred tužiocem.
Rediteljku je u Palati pravde sačekala majka Svetlana koja se požalila da produkcija „Parova“ posle brutalnih batina koje je njena ćerka dobila od Petrušićeve nije adekvatno reagovala na nasilje.
– Tako prebijenu su je ostavili 24 zaključanu u jednoj prostoriji, a da je pritom niko nije obišao. Morala je da pi*ki po podu, a tek su je na moje insistiranje odveli u Urgentni centar. Imala je glavobolje od udaraca, a doktori su joj preporučili kućnu negu. I sada na Farmu dolaze fizioterapeuti da je tretiraju i olakšaju joj boravak u rijalitiju. A Slađana je vraćena u program. To nije u redu – rekla je Svetlana.
Slađana Petrušić protiv koje je podneta krivična prijava za nasilničko ponašanja dala je prošle nedelje iskaz u tužilaštvu koje će posle saslušanja još šest svedoka odlučiti ima li elemenata za početak suđenja. Petrušićeva je posle incidenta kažnjena sa 2.000 evra i 48 sati izolacije.


Brendon i Uros svadja – Parovi 2015 – Парови by rijalititv

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply