Jelena Golubović u Portoriku izlečila glasne žice!

Uz pomoć čelnika rijalitija u kom je učestvovala, uspela je da ode na pregled kod najboljih lekara

Jelena Golubović

Rediteljka i bivša učesnica rijaliti šoua „Parovi“ i „Hotel maldivi“ nakon zdravstvenih problema koje je imala,vratila se potpuno oporavljena sa putovanja iz Portorika.

Golubovićeva je imala problema  sa alergijama i polipima i nju je prvo u Nujorku pregledao tim lekara a zatim je otišla u Portoriko gde se potpuno izlečila prirodnim drenažama uz pomoć algi. Kako mediji prenose, doktori su rediteljki  predložili da promeni životnu sredinu i što manje koristi glasne žice.

„Čelnici televizije „Hepi“ omogućili su mi da me pregleda najbolji tim  lekara u Njujorku , a pošto sam dobila honorar za učešće u njihovim rijalitijima, nakon konzilijuma otisnula sam se u dalje putovanje“, kazala je za medije Golubovićeva i dodala da je kombinacija prirodne inhalacije,odmora  i u`ivanja u~inila da se oseća bolje.

Foto: Printskrin/TV Happy

Kako mediji prenose, od jeseni  na „Hepi“ televiziji nas očekuje  nova sezona rijalitija „Parovi“ a čelnici ove televizije pozvali su Jelenu na pregovore o učešću u novoj sezoni rijalitija.

„Oni uveliko s njom diskutuju o uslovima pod kojima bi ona ponovo ušla u rijaliti i tako bila deo nove sezone“, kazao je za medije blizak izvor i istakao  da je  rediteljka zadovoljna  kako su je ispoštovali  s plaćanjem i neše dugo razmišljati pre nego što prihvati  ponudu.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply