Jelenu Golubović pustili iz bolnice nakon dva dana ležanja zbog dobijenih batina u parovima!

Rijaliti – POSLE 2 DANA: Jelena Golubović izašla iz bolnice, ponovo je u Parovima!

Jelena Golubović, Željko, Ružica

Nakon dužeg vremena koje je provela u bolnici, rediteljku ponovo možemo gledati u rijalitiju
Jelena Golubović je pre 4 dana fizički napadnuta od strane Slađane Petrušić nakon čega je završila u bolnici.Rediteljka se nije pojavljivala u vili sve do večeras kada se održava javno suđenje zbog agresivnog ponašanja.“Ja se izvinjavam ali ne mogu da ustanem jer me jako boli glava. Non-stop mi tutnji u ušima i samo se plašim da li mi je bubna opna u redu. Sem prvog udarca se stvarno ne sećam“, govorila je Jelena, a Slađa joj je još jednom zapretila.

Optuženi su Slađana Petrušić, Zorica Dukić i Nenad Marinković Gastoz, dok su oštećeni Željko Stojanović i Jelena Golubović. U ulozi advokata su se našle Vesna Rivas i Ružica Veljković.

You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Jelenu Golubović pustili iz bolnice nakon dva dana ležanja zbog dobijenih batina u parovima!”

  1. rastafa kaže:

    hehhe ma kakva bolnica bila kuci sa rodjakom advokaticom, dizala uzbunu kod policije, trazila lekarska uverenja da ima telesne povrede, koje naravno nije dobila jer ih nema i ucenjuje produkciju tv Hepi. Kako su izasli iz vila Sladja, Gastoz i Zorica JG je naprasno ozdrvila. Ne zali se na glavobolju, bubnu opnu, svega se seca, spremna je i orna da i dalje provocira niskim udarcima. Za zaljenje je svako ko podrzava ovu spodobu. koja se ostvaruje u rijalitima, a ne u pozoristu u koje se kune. Ona je mnogo ali bas mnogo kvarna i podmukla osoba.

  2. sabac kaže:

    Ja veceg skota ne upozna od nje,daj Bozeda ce kao takva imati svoju porodicu,daj Boze

  3. beogradjanka kaže:

    Izadji vec jeddnom Jelena ZLOBNICE iz te vile, dosadila si i Bogu i nRODU SA TVOJIM [PROVOKACIJAMA. Ne znam kako te produkcij DRZI U VILI POSLE sinocnog vredjanja gosp. Marica, DA MU POZELIS I TRECI INFARKT, sram te bilo. Ja da sam na njihovom mestu ja bih te odmah izbacila napolje i da platis kaznu !!!!! Jelena ti se totalno VELIKO DNO !!!

Leave a Reply