Jovana Tomić Matora muvala Soraju Vučetić, govorila joj perverzije

Jedne noći našle su se u istom separeu, a Matora nije odolela da ne startuje zgodnu starletu
Jovana Tomić, matora, lezbijka, heteroseksualka

Učesnica „Parova“ Jovana Tomić Matora izgleda da najviše voli vitke brinete, te je jednom prilikom pokušala sa smuva starletu Soraju Vučelić.

Jedne noći našle su se u istom separeu, a Matora nije odolela da ne startuje zgodnu starletu. Prvo je ćaskala sa njom neobavezno, a onda je počela da je grli i da je ispituje o seksualnim iskustvima.

Šta bih ti radila, nisi ni svesna„, poručila je Matora Soraji, a starleta joj je odgovorila da je slatka mala, ali da joj ne pada na pamet da bude sa njom.

You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Jovana Tomić Matora muvala Soraju Vučetić, govorila joj perverzije”

 1. Sretko kaže:

  Matora debeljuca – pit bull koja je mrtvo zaljubljena (u smeće Ružicu), nema ni obraza, ni mozga. Ruža ju vredja, pljuje, omalovažava a glupa Matora još uvek joj se nada i uvlači u bulju. Ok, neče Matore ni jedan muškarac pa zato je lezbejka. JOVAN probudi se, već kasniš debelo!!!

 2. Sretko kaže:

  Jovan MATORI „lezbić“ je zaljubljen u gusku Ružicu, pa mu može raditi šta god poželi oklagija! Jaooo Bože…sačuvaj nas!

 3. Sretko kaže:

  Kako samo laže ovaj MATORI JOVAN??? Milena Mitić joj najbolja drugarica a u Parovima laže ljudima da je to Ružica, ahahaha. LEZBEJKA Matora-i bila je v vezi sa Marijom Šerifović godinu dana!!! Sada ponovo traži MATORI nove žrtve, zato neopravdano i uvek i svaki munit spomenje Ružicu- Ajkulu (usta)!!! Ružica vredja, pljuje, proganja, pali i loži JOVAN MATOROG…a ova glupsonka lezbejka trpi i ljubomoriše, čak i plače zbog akrapa Ružice. ZALJUBLJENA je u pokvarenu Ružici, koja JOVANA samo iskorištava, loži i pali. Pa neka, JOVAN je to i zaslužio jer nema svog stava ni malo…bljaaak i fuuuuj!!!

 4. sef stanice kaže:

  Sta imate protiv Matore? Ona je kraljica i podrzavam je u svemu,ona za svoje ljude,svoje drugove gine i ide do kraja… Sto se tice Soraje,jasno je da se Matora sa svima tako sali,pa ni Soraja nije nista ozbiljno kod Matore. MATORA KRALJICA! Moj je covek <3 😀 ! #Šef_Stanice

Leave a Reply