Kaskader Uroš Ćertić priznao da je peder!

ŠOKANTNO PRIZNANJE U PAROVIMA Uroš Ćertić: Ja sam gej!

Uroš Ćertić

Evo, Uroš Ćertić je gej! Jeste li to hteli da čujete! Čula si Vesna, ja sam gej. Eto, priznao je.

Uroš Ćertić postao je meta napada mnogih učesnika rijalitija „Parovi“, koji sve glasnije izgovaraju da je on naklonjen istom polu.

Prva se osmelila Vesna Rivas, koja je analizitala njegovo ponašanje sa Slađom Petrušić, a sada i Brendon.

„Ti si biseksualac, zbog toga braniš homoseksualce. Misliš da ćeš tako prikupiti poene“, rekao je Brendon.

Danima kaskader govori u korist gejeva, pa je dodao: „To su divni ljudi, sa mnogima sam radio“.

Novu priču oko toga da je kaskader gej spremno je dočekala Vesna, koja je pokušala analizom ličnosti da
približi ostalim učesnicima Uroševe homoseskualne osobine.

Ovo je njega toliko iznerviralo, da je povikao: „Evo, Uroš Ćertić je gej! Jeste li to hteli da čujete! Čula si Vesna, ja sam gej. Eto…“

Vesna je nastavila da priča, a Uroš je bio sav crven u licu.

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Kaskader Uroš Ćertić priznao da je peder!”

  1. oldy kaže:

    Urosa je magazin Puls nedeljama gonio, novinari spomenutog lista su pravili pravu hajku pompeznim naslovima nazivaju ci ga nasilnikom, pitajuci se ko ga stiti u produkciji? Juce su najzad docekali dan -srece- kad su videli da je izbacen, i tako udovoljili svojoj sticenici Jeleni Golubovic, da najzad vidi ledja nekom ko je daleko bolji covek od nje(i ako on ima mana za dva manja romana)i ozbiljnoj konkurenciji. Najsmesnije je obrazlozenje produkcije, ono je toliko jadno i bedno da samo kod onih koji mrze Urosa iz dna duse, moze da prodje kao nesto sto je sasvim ok. Tesko da iole ko je posten moze da prihvati relevantnim obrazloazenje produkcije, bez obzira simaptisao kaskadera ili ne. Ovaj sou koji ima reputaciju zaglupljivanja mase, na svaki nacin najveceg primitivca i budaletinu Iliju cuva kao bosanskog mrkog brdskog medveda koji je pod zastitom BiH. Ilija kaze da ce da da zivot za Hepi, da da hoce hoce bas kao sto je dao pare od nagrade prvog mesta Maldiva, a ranije se kleo u sve najmilije i jedinu kcer MIlicu da ce se odreci novca u ime televizije. Lazov, beda, smrad i djubre sve to u jedan zvani Ilija, pa gde to jos ima sem u Srbiji(sele moja).

  2. oldy kaže:

    ps: to da li je Uros peder ili ne njegovo licno opredeljenje, njega ce da boli guza, a ne mene uostalom zagazili smo u 21 vek.

Leave a Reply