KIČ i ŠUND – Poligamija uživo u Snajkama: Puna silikona, starija žena sa nadimkom Blondi, učesnica Snajki, ima muža i sinove, a u rijalitiju traži dečka!

Ništa ne bih menjala u životu – BLONDI ŠOKIRALA SNAJKE: Ima 2 sina, muža KOD KUĆE, pa silikonima u GUZI došla da uhvati JOŠ JEDNOG!

 Suzana Perović Blondi iz Bara rešila je da se oproba u rijalitiju „Snajke“ i nađe muškarca za sebe iako već jednog ima kod kuće.
Blondi je pričala sa Cecom Jovanović o svojim sinovima i mužu koji“Bolje mi dovedi jednu ovakvu kao majka. Imam sina 25 i 16. Ništa ne bih promenila u životu. Mnogo sam prošla i nije sve bilo tako sjajno kao sad. Moji su otišli u Nemačku, ja sam u Crnu Goru i udala sam se sa nepunih 17 godina i ništa ne bih menjala. Zato što sad stanem pored sina, toliko mi je srce. Moja deca su jako vaspitana, jako razumna i sve mi u životu dozvoljavaju. Imam sve živo, on je bio ponosan što imam šminkere sad“, pričala je. 

Cecu Jovanović je zanimalo da li se udala i kad se to razvela.

„Mi se nismo venčani, ali živimo svi zajedno u suštini. Mi smo u super odnosima, ali ja furam svoj život, pušti me slobodu. Nema više šta ti meni da braniš, ja imam odrasle sinove“, bila je iskrena Blondi.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply