LEZBEJKE Ružica Veljković i Jovana Tomić Matora se ljubile u ostavi kuće Parova!

POKUŠALE DA SAKRIJU POLJUBAC Ružica i Matora se do‘vatile u ostavi – Iznenađenjima u rijalitiju „Parovi“ nikada kraja! Ružica Veljković i Jovana Tomić Matora gotovo su ubedile ukućane u vili „Parova“, kao i gledaoce, da se ne podnose, ali je istina, izgleda, drugačija.

Ružica i Matora u ostavi

Ružica i Matora u ostavi,Hepi TV

Naime, bivše drugarice zakopale su ratne sekire, i to sočnim poljupcem za koji su mislile da niko neće videti.

Ružica i Jovana sakrile su se u ostavi i tamo se nekoliko minuta ljubile, misleći da ih kamera nije snimila. Za one koji se ne sećaju, njih dve su bile veoma bliske dok su početkom prošle godine boravile u rijalitiju, da bi nakon izlaska pljuvale jedna drugu. Kada su se ponovo našle zajedno u „Parovima“, svađale su se kada god bi im se za to ukazala prilika. Ali kako se svi trude da u staroj godini ostave sve ružno iza sebe, tako su i ove dve rijaliti devojke odlučile da u 2016. uđu pune ljubavi.

Ružica

Ružica, Hepi TV

 

Njihov sočni poljubac i ne treba da iznenađuje toliko, s obzirom na to da je Ružica već pričala o tome kako voli i muškarce i žene, dok se Jovana nije izjašnjavala, ali nije ni demantovala da je privlači isti pol. U novogodišnjoj noći Tomićeva je spopadala Vejkovićevu, zbog čega je čak i obezbeđenje reagovalo. Da se upornost isplati, Matora je dokazala onog trenutka kada je nagovorila Ružicu da odu do ostave, gde je i pao strastveni poljubac.
Da li je alkohol zaslužan za njihovo pomirenje ili su zaista rešile da zakopaju ratne sekire, ostaje da vidimo u narednim danima.

Podsećanja radi, Matora je više puta prošle godina pokazivala svoju ljubomoru kada je odnos sa Ružicom u pitanju. Tako ju je udarila kada je videla da je u krevetu sa Igorom Kostićem, a kada je ušao Filip Đukić, sa kojim se bivša modelsica smuvala, prijateljstvo između njih dve je definitivno puklo.

Matora

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply