Luda Jovana Matora fizički nasrnula na Nikolasa pa je izbačena i oduzet joj je honorar! (SNIMAK)

Matora je pod dejstvom alkohola pokušala da se obračuna sa Nikolasom i samim tim zbog fizičkog napada kažnjena je direktnim izbacivanjem iz Maldiva i oduzimanjem honorara
Jovana Tomić Matora tuča

Jovana Tomić Matora kažnjena je sa 3.000 evra i napuštanjem hotela zbog agresivnog ponašanja.

Novi skandali su zabeleženi u rijalitiju Hotel Maldivi. Nakon što su Ivan i Srećko sinoć napustili rijaliti Mladivi 2015 ubrzo je došlo do još jednog vanrednog izbacivanja. Jovana Tomić Matora kažnjena je sa 3.000 evra i napuštanjem hotela zbog agresivnog ponašanja.

Naime, Matora je pod dejstvom alkohola pokušala da se obračuna sa Nikolasom i samim tim zbog fizičkog napada kažnjena je direktnim izbacivanjem iz Maldiva i oduzimanjem honorara.

Nikolas je nakon njenog izbacivanja počeo da nacionalnoj osnovi da vređa Tomu Pantersa, te je zbog toga završio u izolaciji, a ako je verovati gledaocima i pisanju po društvenim mrežama, tom prilikom je razvalio sobu.

Luda Matora se porukla a onda izbačena iz rijalitija…

Posted by Parovi Rijaliti on Monday, July 20, 2015

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Luda Jovana Matora fizički nasrnula na Nikolasa pa je izbačena i oduzet joj je honorar! (SNIMAK)”

  1. Sretko kaže:

    A šta ova LEZBEJKA – Matori Jovan glumi? Nema obraza, uvlačila se Ruži AJKULI u šup…Uni i pokvarenom Tomi, itd, itd. Šta rado opšte ovde taj ganci Toma? Pa čovek je od 1 dana vredjao i omalovažava i uvek nominirao GASTOZA! A sve one koje je preterano i bez razloga hvalio: Zmaj, Ružica, Golubovička, Matora, sada ih pljuje, fuuuj pokvarenjak primitivni, neobrazovani. Gastoza je vredjao da nije za šou, nezna sa ribama, da je glup, da nema mozga, nezna ništa, da če ispasti i da če mu skupiti pare, da se može vratiti u Pariz?!? Pa gde je sada izvinjenje tog „velikog“ Tome? Nema taj ni morala, kamoli mozga! To je vepar sa šest lica, preletać, primitivna pokvarena ŠLIHTARA. Kako ga nije stid, gurati se u sve rijalitije, samo da jede i pije djaba, fuuuj i bljaaak!

  2. sretko kaže:

    Zdepasti VEPAR i hronični pijanac „JOVAN MATORI“ LEZBIĆ bez razloga u pijanom stanju napala Nikolasa! Mrššššššššššššš ružna alkoholičarka!

  3. Dyson kaže:

    Jovana Matic Matora nasrnula je fizicki na Jelenu Golubovic, ali su ukucani uspeli da sprece pravu tucu. Naime, posle zurke Jovana, koja je malo popila, otisla je na spavanje, ali ju je Jelena Golubovic provocirala sve vreme.

Leave a Reply