Majka Jovane Matore zgrožena ponašanjem ćerke, obrukala je celu familiju!

Matorini roditelji nisu bili za to da ona uđe u „Parove“ i ne podržavaju njeno druženje sa pevačicom Ružicom Veljković
Jovana Tomić Matora, Ana Tomić, Ružica Veljković, rijaliti Parovi

Ne zna kako joj se roditelji osećaju… Jovana Tomić Matora

Jovana Tomić Matora ima veliku podršku prijatelja i gledalaca rijalitija „Parovi“, ali ne i svoje majke Ane.

Gospođa Tomić razočarana je njenim ponašanjem, a za to krivi njenu najbolju drugaricu u kući Ružicu Veljković. Ona smatra da je druženje sa bivšom „modelsicom“ uticalo na Matorino ponašanje, a kada je zbog nje pretukla Tijanu Ajfon, Ana je pala u očaj.

Majka u suzama

– Taj incident nisam ispratila detaljno, ali sam zgrožena time što sam čula. Jovana me je mnogo razočarala. Nije smela da izgubi kontrolu. Sramota je to što je uradila, ne odobravam fizičko nasilje. Treba da se stidi zbog svojih postupaka, a i mi što je naša ćerka to uradila – kroz suze priča Ana Tomić i navodi da ne odobrava prijateljstvo njene ćerke i Ružice.
– Jovana nije trebalo da se toliko zbližava sa Ružicom. Mi smo svi protiv tog druženja. Šta će joj to! Iskreno, moja ćerka može da bude svakakva, ali ipak je volim. Čekaću je kad se završi rijaliti. Ona je dobra osoba, pravi drugar i nije smela da nasrne na Tijanu.

Dosad bila mirna

Inače, Matorini roditelji nisu bili za to da se ona pojavi u rijalitiju.
– Nije nas poslušala i sada neka snosi posledice za sve što joj se dešava – iskrena je gospođa Tomić, koja kaže da Jovana nikad do sada nije imala konflikte, niti se potukla sa nekim.

Strejt
JOVANA NIJE LEZBIJKA

Majka Jovane Tomić priča da je zgrožena što se za njenu ćerku priča da je lezbijka.
– Jovana je imala momke, nije tačno da voli žene. Kada su počeli „Parovi“ i kad se to pričalo, mom mužu je pozlilo. On nije mogao da veruje da se to dešava našem detetu. Znam da je imala dve godine momka. Samo zato što se tako oblači prepisuju joj da voli isti pol – tvrdi Matorina majka.

Popio korpu
ŠAVIJA ŠUTNULA GASTOZA

Nataša Šavija ostavila je Gastoza tokom nominacija.
– Možemo da ostanemo prijatelji. Ružica je potpuno u pravu – rekla je Nataša, nakon što joj je Veljkovićeva zamerila što nema stav i zbog toga što je dozvolila da je Gastoz ponizi nekoliko puta. On nije tugovao, već je odmah počeo da se nabacuje novoj ukućanki:
– Ejmi, ti si sledeća!

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Majka Jovane Matore zgrožena ponašanjem ćerke, obrukala je celu familiju!”

  1. Berlinac kaže:

    Pa sta bi drugo rekla, sigurno ne bi rekla „jeste, moje dete je lezbejka“ 😀

  2. Sretko kaže:

    Matora debeljuca – pit bull koja je mrtvo zaljubljena (u smeće Ružicu), nema ni obraza, ni mozga. Ruža ju vredja, pljuje, omalovažava a glupa Matora još uvek joj se nada i uvlači u bulju. Ok, neče Matore ni jedan muškarac pa zato je lezbejka. JOVAN probudi se, već kasniš debelo!!!

Leave a Reply