Majka pevača postala Snajka na Hepi televiziji!

Haos u najavi – NAPALA DEČKA SAMO ŠTO JE UŠLA U SNAJKE: Blodni je mama POZNATOG PEVAČA, evo i kog… Blodni, Foto: Printskrin

Suzana Perović Blondi iz Bara rešila je da se oproba u rijalitiju „Snajke“ i nađe muškarca za sebe. Suzana ima dva sina, a malo ko zna da je ona majka jednog pevača.
Naime, Blondi je mama Sava Perovića koji se takmičio u „Zvezdama Granda“. Savo je pred mamin ulazak u rijaliti izjavio da jedva čeka da je vidi pred kamerama kao i da imaju prodršku rodbine.

Suzana Perović Blondi iz Bara za sebe kaže da je zmija i ne voli devojke koje glume mamine princeze.

„Biće svađe ako bude laži i ako me neko napadne. Ne dam na sebe! Jako sam moderna žena, volim da me muškarci služe a volim da ih mučim i gazim štiklama“, rekla je Suzana, zvana Blondi. Ne bi mučila svekrve jer kako kaže i ona će to biti jednog dana. Blondi je otkrila da ima silikone u grudima i guzi, obožava da kupuje u seksi šopovima a muškarci je se boje. Po zanimanju je diplomirani fiziotarapeut.

Mama Sava Perovića je na samom početku izvatala dečka Bobana koji je inače komšija snajki. Blodni je skočila na Bobana kada je došao da se upozna sa devojkama i opipala kako bi videla kakvo telo ime.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply