Marić u Parove uvodi Tasovca da bi imao seks sa starletama, koje se protive seksu sa muzičarem!

IRKUS: Marić vrbuje Tasovca za rijaliti, starlete se bune i kažu da ne žele seks sa njim! Iako je Ivan Tasovac, bivši ministar kulture, za vreme svog mandata pokušao da stopira rijaliti „Parovi“, to Milomira Marića, urednika TV „Hepi“, nije sprečilo da ga pozove da učestvuje u novoj sezoni.

Milomir Marić

Marić kaže da bi Tasovcu posle ministarske fotelje učešće u rijalitiju „Parovi“ bilo nešto najbolje što mu se desilo u životu, a tvrdi da bivšem ministru nijedna starleta ne bi prišla.

– Da ne bude nesporazuma, nisam počeo da napadam Tasovca kada je smenjen kao ministar, to sam govorio i ranije, dok je pretio da će zabraniti rijaliti „Parove“. Tada sam mu ponudio da učestvuje, ali problem je nastao što je on ljubomoran čovek, želeo je da bude jedini smešan čovek u Srbiji. Smatrao sam da i ova sirotinja sme da bude smešna i da zabavlja narod i te žrtve tranzicije, a ne on kao korisnik istog – kaže Marić, a na pitanje da li bi neka starleta bila sa bivšim ministrom, kaže:

– Ne znam da li bi ga neka odabrala, morali bismo da joj damo dvostruki honorar da bi bila s njim. Takvu žrtvu ni od jedne učesnice ne bih smeo da tražim. Sumnjam da bi neka bila bliska s njim i za dvostruki honorar – govori Marić. On ističe da smatra da dugogodišnji direktor Beogradske filharmonije nije dobar pijanista kako se u javnosti predstavlja.

– Tasovac je najgori pijanista na svetu, kod nas u Srbiji oni koji su najgori na svetu ispadaju da su najbolji – ističe Marić i poziva vlast da zatvorenike prebaci u rijaliti kako bi zajedno sa ministrom mogli da uče.

– Apelujem na naše vlasti da, kada u zatvorima nema dovoljno hrane i mesta, da zatvorenike pošalju u „Parove“ zato što mi imamo siguran video-nadzor i obezbeđenje, tako da mogu potpuno slobodno da učestvuju, a mogu da se i prevaspitaju pred kamerama i socijalizuju. To je ipak vaspitna emisija – završava Marić.

Ava i Tijana: Marić je u pravu

Ava Karabatić i Tijana Ajfon, koje su bile učesnice rijalitija „Parovi”, slažu se sa Marićem.

– Moram priznati da su srpski političari jako šarmatni i inteligentni, ali ne bih bila sa gospodinom Tasovcem jer sam zaljubljena, a kada sam zaljubljena, primećujem samo svog dečka. Tasovac me jedino inspiriše da slušam moju omiljenu hevimetal grupu AC/DC, ali bi mi se više svideo kada bi imao frizuru kao sadašnji ministar kulture – izjavila je Ava.

– Ako Tasovac uđe u „Parove”, verujem da će mnogi učesnici pete sezone tražiti daleko veće nedeljne honorare. Jer buditi se u istoj sobi sa čovekom sa onakvom fruzurom i jesti sa njim za istim stolom znači biti u stalnom strahu, što je neverovatno opterećenje za srce. Nema tog honorara koji bi bio dovoljan da pokrije pretrpljen strah od njegovog izgleda i frizure zvane „strujni udar” – kaže Tijana Ajfon.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply