Matora je ipak heteroseksualka, ili možda biseksualka, pre Parova imala momka 7 godina!

Tomićeva, za koju se od početka rijalitija priča da je lezbijka i da je imala seks s Ružicom Veljković, voli i muškarce, otkrivaju njeni prijatelji
Jovana Tomić, matora, lezbijka, heteroseksualka
Voli sve što vole mladi… Jovana Tomić

Jovana Tomić Matora bila je u vezi sedam godina s Nemanjom Đorđevićem Šlemom, koga je ostavila pred ulazak u rijaliti „Parovi“.

Iako se već mesecima priča da je lezbijka, što je donekle potvrdila kad je imala seks s Ružicom Veljković u tuš-kabini, njeni prijatelji tvrde da Matora voli i muškarce.
– Tačno je da je Matora stalno u društvu lepih devojaka. Često ih dovodi u svoj kafić, ali nije lezbijka. Jeste da je nikad nisam video da se s momkom drži za ruke, jer nije u tom fazonu, ali ona je super – kaže Budimir Stevanović, Matorin prijatelj kog smo zatekli u njenom kafiću u Železniku.

U priču se ubacio i menadžer lokala Miloš Manojlović.
– Voli ona tako da pomeša muškarce i žene, kao što voli da meša i pića – kaže Miloš i dodaje:
– Svi znaju da je imala momke. Bila je u vezi sedam godina. Tog momka je ostavila pre nego što je ušla u rijaliti. Matora je baš bila zaljubljena u Nemanju. Raskidali su nekoliko puta, ali mu se ona stalno vraćala. Znate kakva je već, bez dlake na jeziku i bez stida. Tako se prošle godine jednom napila i povatala se s njim u magacinu. Slučajno sam upao unutra, a ona mi je mrtva ladna rekla da radi popis – priča menadžer.

Jovanini prijatelji naglašavaju da je za Matoru sve šou, ali da ne mogu da tvrde da su ona i Ružica imale seks.
– Ružica je super riba, šta ima veze i ako su bile zajedno. Matora je avanturista i želi sve da proba, a to je i jedan od razloga što se prijavila za „Parove“ – kaže Ilija Cvetković, Jovanin drug.

Brat Nikola
RUŽICA KORISTI JOVANU

Matorin brat Nikola od početka rijalitija svim srcem podržava svoju sestru.
– Matora je lutka naša, znam da o njoj pričaju svašta, ali ona nikad nije imala devojke. Ja sam upoznao dvojicu njenih momaka, super su tipovi. Ružica je koristi i ponižava, hvata je na njenu dobrotu i tu skuplja poene.

Žensko društvo
IDE U TERETANU ZA LEZBIJKE

Kurir je došao do informacije da se Jovana Tomić potukla s dve devojke u teretani koja se nalazi u blizini njenog kafića.
– Matora je ranije ovde trenirala, ali koliko znam, nikad nije pravila incidente. Ovde dolaze devojke koje žele da doteraju liniju, a kad im ja kažem da ću da ih sredim za muškarce, one mi odgovore da ih interesuju samo žene – kaže Milorad, vlasnik teretane.

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Matora je ipak heteroseksualka, ili možda biseksualka, pre Parova imala momka 7 godina!”

  1. Sretko kaže:

    Ma ajde breee koji če MUŠKARAC ovog akrapa JOVANA…nema toga tipa! Ona je lezbejka koja se duboko uvlaći ženama, sada potpuno Ruži AJKULI, koja voli sve redom i šta joj prvo pri ruci!

  2. Sretko kaže:

    Nikakvi, zdepasti, debeli panj MATORI JOVAN lezbejka i pašće Ruže AJKULE kako te nije stid bre???
    Jedeš govna i piješ pišaću od R. AJKULE i svadjaš ju od LJUBOMORE pre sa Igor X a sada sa potrčkom bez obraza Filipapkom.

Leave a Reply