Miljana Kulić bolesno izvređala Eru Ojdanića! (SNIMAK)

Parovi: Miljana Kulić žestoko napala i izvređala Eru Ojdanića VIDEO – Takmičari pete sezone Parova su krenuli veoma uzbudljivo, pa svađe i uvrede pršte na sve strane, a akteri nove su Miljana Kulić i Era Ojdanić.

Parovi: Miljana Kulić žestoko napala i izvređala Eru Ojdanića VIDEO Foto: Youtube screenshot

Nova sezona Parova krenula je veoma interesantno i uzbudljivo. Prilikom gostovanja Ere Ojdanića u studiju iz vile se uključila Miljana Kulić i žestoko napala i izvređala Eru.- “Ti si perverznjak, pedofil i ljiga od čoveka. D*pe bi dao da uđeš u reality i da dobiješ pare. Sve bi dao za pare. Ti si običan seoski đilkoš.“ – osula je Miljana paljbu po Eri budući da je nije zvao u svoje apartmane kako je obećao tokom prošle sezone „Parova“, a i nije želeo da joj pozajmi pare koje je Miljana tražila od njega na zajam.

Era nakon saslušanog vređanja na njegov račun nije mogao mnogo da komentariše sem da je neprijatno iznenađen svime što je izrekla Miljana, te da od svega što je izgovorila jedino se slaže sa njom da je seoski đilkoš, a za pare je okrivio Vesnu Rivas koja ga je ubedila da mu Miljana nikada neće vratiti pare.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply