Milomir Marić veliča nasilnike koji maltreiraju žene u uživo programu na nacionalnoj televiziji!

Šokantna izjava Marića o nasilju u „Parovima“: Kako ju je tukao? Pa on je njen muž! Gastoz hvata Zoricu za lice, podiže je sa stolice i odvlači iz prostorije, da bi je potom hvatao za glavu i urlao na nju. Udarao je po zadnjici… Saterao je u ćošak uz dranje… Svi u šoku, ćute i gledaju… I sve to u živom programu sinoć na TV Hepi… A glavni urednik TV Hepi tvrdi da to nije nasilje!

Foto: Dejan Briza / RAS Srbija

Samo nekoliko dana pred kraj rijalitija, u trenutku kada u Srbiji iz dana u dan raste broj žena koje su žrtve nasilja, nedospustiv incident odigrao se pred kamerama, ali izgleda da čelnicima TV Hepi to ni malo ne smeta. I dalje je izgleda važna samo glednost! A to što muškarac pred svima bije ženu? Pa, bože moj…

Glavni i odgovorni urednik TV „Hepi“ Milomir Marić za „Blic“ kaže da ovaj incident u kojem su učestvovali Nenad Marinković Gastoz i Zorica Dukić, nije bio nasilan, i da je takvo ponašanje normalno u završnoj fazi ovakvog šoua kada se takmičari bore za nagradu!

Užas u „Parovima“: Nemo gledali dok Gastoz tuče Zoricu

Gledaoci televizije „Hepi“ ponovo su sinoć imali priliku da vide strašne scene nasilja na malim ekranima. U rijalitiju „Parovi“ Nenad Marinković Gastoz nasrnuo je na svoju devojku Zoricu Dukić.

– Kako ju je napao kad je on njen muž? On je pokušao da je smiri, ta žena je izgubila živce. Nju su vređali i izvlačili svakakve detalje iz njene prošlosti, i ona je zbog toga doživela nervni slom, ali on je i dalje voli bez obzira na to šta ostali pričaju – rekao je Marić.

Ipak, Marić smatra da je on na taj način samo pokušao da je smiri.

Voditeljka i učesnici nemo posmatraju

Foto: Dailymotion / ZADKO SILA / screenshot Voditeljka i učesnici nemo posmatraju

Na pitanje kako komentariše to što niko od ostalih ukućana, ni obezbeđenje ni voditeljka, koja je u tom trenutku bila u vili, nisu reagovali na Gastozovo ponašanje, Marić odgovara:

– To nije bilo ništa, obična svađa.

Glavnog urednika TV Hepi pitali smo za još jedan incident koji se noćas desio u vili. Naime, učesnica Ana Spasojević ispričala je da ju je tokom noći, dok je ležala u krevetu, pretukla Dalila Moreno, a da je obezbeđenje kasno i preblago reagovalo. Snimak ovog incidenta ne postoji, a Marić kaže da je to samo jedan od načina da učesnici privuku gledanost pred finale ovog rijalitija.

– To nema na sminku. One se jesu posvađale, to je normalno u završnoj fazi takmičenja, kada se bore da privuku gledaoce. Dozvoljene su razne manipulacije, ljudi su skloni tome. Ne može sve ozbiljno da se uzme. Takmičari su željni da privuku pažnju, da osvoje nagradu koja menja život – smatra on.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply