MINIMALAC: Miljana Kulić u Parovima zarađivala samo 100 evra nedeljno!

Kontroverzna nišlijka nedeljno dobijala 100 evra – RADILA ZA SIĆU: Miljana Kulić za devet meseci zaradila samo 3.000 evra!

Miljana Kulić, foto Aleksandar Jovanović

Kulićeva je u luksuznoj vili provela čak 36 nedelja, bila jedna od najzanimljivijih takmičarki, a honorar joj daju u delovima
Iako se mnogi učesnici rijalitija hvale da dobijaju basnoslovne honorare, istina je drugačija, a to dokazuje slučaj Miljane Kulić iz „Parova“. Ona je u rijalitiju bila devet meseci, a zaradila je samo 3.000 evra!Kako saznajemo, kontroverzna Nišlijka je po ugovoru imala honorar od 100 evra nedeljno. Toliko je, inače, bila plaćena i za učešće u rijalitiju „Maldivi“, u kojem je bila pre „Parova“. U luksuznoj vili provela je punih 36 nedelja, što znači da je njena zarada na kraju trebalo da iznosi 3.600 evra.

Međutim, Miljana je tokom boravka u vili nekoliko puta novčano kažnjena, pa kad su odbijene sve kazne, TV Hepi će joj isplatiti jedva 3.000, i to u ratama.

Za razliku od mnogih učesnika rijalitija, Miljana je brzo po napuštanju „Parova“ našla pravi posao. Počela je da radi kao hostesa u noćnom klubu u Petrovcu na Mlavi. A taj posao će joj doneti više para pošto joj je dnevnica čak 70 evra. Više puta smo kontaktirali s Kulićevom povodom ovih informacija, ali nije bila dostupna.

 

Francuzi pljuju rijaliti
MARIĆ: ŽELJKO ŠIRI STRANU PROPAGANDU!

Nakon što je francuska TV M6 napravila dokumentarac o tome kako je Željko Stojanović pobegao iz rijalitija, evropski mediji počeli su da pišu o navodnoj torturi koju je on doživeo na Hepiju.

U emisiji „Goli život“ Milomir Marić ocenio je da im se „Željko sveti preko strane propagande“.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply