Miroslav Đuričić Miki zaprosio Anđelu u Parovima!

LJUBAV CVETA U „PAROVIMA“ Verili se Miki i Anđela, a evo ko je sledeći! (FOTO)   U poznatoj zemunskoj vili pala je prosidba. Miki Đuričić je verio Anđelu Lakićević.

Verili se Miki i Anđela

Verili se Miki i Anđela, Happytv.rs

Miki je probao da se „izvuče“ pa je tvrdio kako je to samo zakasneli novogodišnji poklon i da nije reč o veridbi.

Nisam lud da se verim pred Zmajem, Erom i Vesnom. Ovo sam poručio od mog druga Nebojše da bih dao Anđeli za Novu godinu, ali on nije mogao pre da mi pošalje – branio se Miki.

Šta ima veze Miki, ja ću vam pevati na svadbi – rekao mu je Nemanja Nikolić.

Ljudi, Anđela i ja smo protiv braka, nije ovo verdiba– vikao je Miki.

Poljubac u ponoć: Miki i Anđela

Miki i Anđela, Foto: TV Hepi

Anđela je prsten stavila na levu ruku što su svi protumačili kao jasan signal da se radi o veridbi.

Liči na verenički – prokomentarisala je Anđela i dodala: „Ja sam rekla da za Novu godinu hoću narkuvicu ili prsten, a Nebojša je posalo prsten“- pravdala se ona.

Pošto je Miki Anđeli podario prsten Vesna Rivas je ustala kako bi objasnila značenje tog poklona.

Vaše duše su se spojile. Nećete raskinuti. Nije slučajno da ti prsten stigne baš na tvoju slavu. Ovo jeste novogodišnji poklon, ali je sada konkretnije od parfema. To će im biti večni spomenik da su se spojili u rijalitiji. Miki i Anđela kad izađu iz rijalitija otići će u Australiju u hotel „Versaći“ i tamo će Lakićevićeva od Đuričića dobiti pravi verenički prsten – rekla je Vesna i dodala:

– Ovo sa prstenom ima pretenzije, daje ozbiljnost i težinu i Miki želi da ona zna da on s njom želi ozbiljnu priču – zaključila je Rivasova.

Inspirisan Mikijevim ponašanjem oglasio se i Čupo Kalač:

Kada sam video kako je Miki skupio hrabrost da zaprosi Anđelu, ja mogu samo da kažem da jedva čekam da izađem iz rijalitija kako bih mogao da odem i kupim prsten kojim bih zaprosio moju Hercegovku, sa kojom ću dobiti i bebu – rekao je u dahu Čupo.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply