Miroslav Đuričić švaler udatoj ženi!

Učesnik „Parova“ krije da je zaljubljen – PRELJUBA: Miki Ðuričić u vezi sa udatom ženom

Miki Ðuričić

Đuričić upoznao izabranicu preko zajedničkih prijatelja, a viđaju se tajno kako njen muž ne bi saznao da su zajedno
Iako tvrdi da van rijalitija nema devojku, Miki Ðuričić je ipak zauzet. Kako Kurir saznaje od izvora bliskog pčelaru iz Kupinova, on je već izvesno vreme u vezi, i to sa udatom ženom.Učesnik „Parova“ nerado govori o ljubavnom životu, pa se iz njegovih odgovora moglo zaključiti da nešto skriva. Kako naš izvor tvrdi, Miki bi rado priznao da je zaljubljen da njegova draga već godinama nije u „srećnom“ braku.
– Miki i njegova devojka upoznali su se preko zajedničkih prijatelja i ubrzo uplovili u romansu. Ona s porodicom živi u Pančevu, a njen muž se bavi privatnim biznisom. Miki o tome ne govori ni sa kim jer se plaši da se vest ne proširi i ne izbije skandal. Samo njegovi najbliži prijatelji znaju da se viđa sa udatom ženom – kaže naš izvor i nastavlja:
– Kad mu je Marić u emisiji pomenuo devojku, baš iz tog razloga se kiselo nasmejao i pitao „koja devojka“. Videlo se da je uplašen jer je mislio da je razotkriven – tvrdi izvor.

Mikijev prijatelj kaže da njegovom drugu devojka i finansijski pomaže.
– On je na početku govorio da je to avantura između njih dvoje, a sada ništa ne želi da otkriva. Biće da se zaljubio. On uvek ima dugove jer se stalno kocka, a ona mu novčano pomaže – zaključio je on.

Inače, Miki je nedavno priznao da je bio u vezi s jednom bankarkom, koja mu je pomogla da vrati dugove, posle čega ju je ostavio. Ona mu je plaćala kazne zbog kojih je mogao da zaglavi zatvor.
– Ja bih za nju isto učinio. Planirali smo i svadbu, ali sve se izjalovilo – rekao je Ðuričić i tada prvi put otkrio da ima novu devojku, o kojoj ne želi da govori.

Nastavljen sukob
VESNA PLAKALA ZBOG ZMAJA

Zmaj od Šipova je po odluci produkcije kažnjen trodnevnim nošenjem kimona nindže i zabranom da govori, a umesto toga mora da otpeva ili izrecituje ono što želi da kaže. Kad je dobio zadatak da nominuje ukućanina za ispadanje, Zmaj je napisao pesmu u kojoj je izvređao Vesnu Rivas.
– Vesna, ti si toliko glupa da se tebe stidi i školska klupa. Oj, Vesna, ti si štetovala što ti Zmaju nisi dala – recitovao je Ilija, a uvređena Rivasova se rasplakala i nazvala Zmaja majmunom, konjem, divljom svinjom i nakazom.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply