Miroslav Miki Djuričić pokušao da preko zida udje u Parove!

Parovi: Miki Đuričić pokušao da preskoči zid vile kako bi video Anđelu! – Sinoć je bilo burno veče u rijalitiju Parovi i sve to zbog bivšeg učesnika, Mikija Đuričića, koji je pokušao da preskoči zid vile kako bi video Anđelu.

Parovi: Miki Đuričić pokušao da preskoči zid vile kako bi video Anđelu! Foto: Screenshot Youtube

Iako je Miki Đuričić odavno napustio vilu Parova, veoma je aktivan na društvenim mrežama kada je u pitanju ovaj rijaliti, proziva produkciju, insistira da vidi Anđelu Lakićević, glumicu sa kojom je započeo vezu u ovom šou programu. Tako je sinoć nastao haos kada je Milomir Marić pred svima rekao da se Miki verio i pokazao Anđeli fotografiju, koju je dobio u poruci na mobilnom telefonu. Na fotografiji je Miki sa nepoznatom crnkom, za koju je pisalo da je njegova verenica.

Tada se Miku uključio uživo u program:“To nije tačno, nisam se verio. Anđela, svi rade na tome da nas razdvoje. Svi su protiv nas. Igraju se sa ljudskim emocijama, samo im je rijaliti važan“.Dok se Anđela šalila na sve što je čula, a ostali u vili dobacivali, Miki je vrištao u slušalicu, pokušavajući na sve načine da dokaže da voli svoju rijaliti devojku i da ono što pišu mediji nije tačno. Onda je prekinuo vezu i za pola sata se pojavio ispred televizije Happy, moleći članove produkcije da ga puste da vidi Anđelu, piše portal Happytv.tv.

Kad je video da od toga nema ništa i da su pravila stroga, krenuo je da preskače zid luksuzne vile dozivajući glumicu. Obezbeđenje ga je zaustavilo, a Anđela je istrčala u dvorište i viknula:“Miki, sve je šala, znam da je šala i verujem ti, ti ovo shvataš preozbiljno“. Zatim je mahala u kamere u dvorištu i sve to ponovila nekoliko puta, kako bi i njen momak shvatio da je sve igra.

Miki je nastavio da poziva članove produkcije:“Ja volim Anđelu, ne mrdam iz Kupinova, izašao sam samo jednom u „Tri šešira“, sa prijateljima, ali tu su bile njihove žene. Nisam prevario Anđelu, ja tu devojku volim. Prenesite joj“.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply