Najavljen produžetak Parova do nove godine 2017!

RIJALITI ZA „GINISA“ „Parovi“ će trajati (barem) do Nove godine! Rijaliti „Parovi“ ući će u Ginisovu knjigu rekorda po dužini trajanja!

Parovi

Parovi, Foto: Happytv.rs

Četvrta sezona ovog rijalitija počela je prošlog leta, a kamere će se najverovatnije isključiti krajem godine, po čemu bi ovaj program prešišao i nemačkog „Velikog brata“, koji se emitovao punih godinu dana.

Milomir Marić, urednik Hepi televizije, rekao je za „Informer“ da se nada da će ovaj program trajati godinama!

– Mi smo već svetski prvaci, ako se uzme u obzir da od 8. marta 2015. godine nismo gasili kamere. Malo „Parovi„, malo „Maldivi“, ali sve vreme emitujemo program. Planiramo da „Parovi“ traju još dugo, kako nas niko na svetu ne bi pretekao. To je preraslo jedan humorističko-zabavni program, seriju. Glavne junake poput Nenada Marinkovića Gastoza i Zmaja od Šipova nećemo menjati, a ubacivaćemo i nove – kaže Marić i dodaje da će učesnici lako izdržati boravak u rijatiju, pošto je jedino bitno da svi ostanu živi.

Zmaj od Šipova

Zmaj od Šipova, Foto: Fejsbuk printskrin

– Za sada jesu. Ma i kad se posvađaju, sutra se mire i ljube. Njima je lepo tamo – kaže on.

Rekorder u Srbiji po vremenu provedenom u rijalitiju, a verovatno i u celom svetu, jeste Ilija Grahovac, odnosno Zmaj od Šipova. On je 26. marta prošle godine ušao u #Parove“ i od tada se samo selio iz rijalitija u rijaliti. Napuštao je vilu u Zemunu smao kada je morao da se odaziva na sudske pozive, kao i zbog smrti brata.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply