Nataša Šavija TV Hepiju dužna 20 000 evra!

Starleta i pevačica isplati novac – KAŽNJENA ZBOG KRŠENJA UGOVORA: Šavija zbog Farme plaća Hepiju 20.000 evra

Nataša je ugovorila učešće u rijalitiju, zbog čega će morati da plati penale TV Hepi

Nataša Šavija mora da plati 20.000 evra televiziji Hepi zbog toga što je prekršila ugovor i sa televizijom Pink se dogovorila o učešću u „Farma 7“ rijalitiju.Starleta se mimo svakog pravila dogovorila o učešću u rijalitiju ružičaste televizije iako ima obaveze prema šou programu „Parovi“, koji su je proslavili, a koji i dalje traju.
– Nataši se osladilo da bude u rijalitiju i bukvalno pristaje na sve uslove. Nedavno je bila na razgovoru sa Željkom i Milicom Mitrović, koji su joj ponudili odlične uslove. Željna medijske pažnje, starleta je prekršila ugovor sa televizijom Hepi, koja ju je proslavila, i brže-bolje otrčala u jato ružičaste televizije. O svom transferu nije obavestila svoju matičnu produkciju i zato će morati da snosi posledice. Prema ugovoru koji je potpisala, starleta će morati da isplati 20.000 evra, a ukoliko dođe do suda, snosiće i te troškove – priča naš izvor.Ovim povodom pozvali smo starletu.
– U životu je sve rizik. Idem na pobedu, pa ću od toga platiti kaznu, ako baš budem morala da je platim – poručila je Šavija.

Podsetimo, Nataša se proslavila prošle godine kada je u rijalitiju „Parovi“ rekla da je spavala sa pola fudbalske reprezentacije Srbije. Sama je priznala vezu s Lolom Smiljanićem, Ademom Ljajićem, Zoranom Tošićem i Miralemom Sulejmanijem.

 


SLAMKA SPASA Starleta bi da se uda
TIJANA AJFON: MARIĆU, NAĐI MI BOGATOG MUŽA!

Tijana Ajfon je rešila da se dobro uda. Starleta je za provodadžiju odabrala urednika TV Hepi Milomira Marića, kojem je u emisiji „Goli život“ zatražila da joj pronađe bogatu porodicu u kojoj će da se udomi.
– Mariću, ja te molim da me udaš, ali dobro. Hoću u neku dobrostojeću porodicu – zamolila je Ajfonka.

Kada je Milomir čuo šta mu starleta traži, obećao je da će se svim silama potruditi da joj ispuni ovu želju i počeo da se smeje jer mu je ovo bilo veoma zanimljivo, pa se celo veče šalio na tu temu.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply