Nemanja Nikolić pretukao Branislava Radonića Brendona!

(VIDEO) NOVO NASILJE U PAROVIMA: Nemanja pesnicama udarao Brendona!

Učesnici primenjuju fizičko nasilje za obračun u „Parovima“ dok im produkcija „gleda kroz prste“
Nemanja Nikolić je u stalnom sukobu sa Branislavom Radonićem Brendonom i nekoliko puta je pretio da će ga udariti. Danas je pevač izubio kontrolu i udario Brendona. Nemanja je pesnicom udario Branislava, a potom je završio u izolaciji. Ceo incident se desio tokom suđenja u rijalitiju. Nasilje u ovom rijalitiju je sve učestalija, a ono što je šokantno je to da ono prolazi nekažnjeno. Učesnici primenjuju fizičko nasilje za obračun u „Parovima“ dok im produkcija „gleda kroz prste“.Pogledajte kako je pevač napao Branislava:

Podsetimo, Slađa, Zorica i Gastoz su upravo zbog nasilja u rijalitiju izbačeni iz „Parova“. Ostaje da vidimo kada će produkcija reagovati povodom novih napada u vili.

You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Nemanja Nikolić pretukao Branislava Radonića Brendona!”

 1. oldy kaže:

  Koliko ima udaraca u udarenih to nema ni u jednom rijalitiju kao u Parovima. Oni koji zele da budu udareni su pre svih Zeljko „Izvoli udari me“ slede Brendon, Ruzica „Udari me ako smes“ Jelena (ona bi da prima i da zadaje udarce), Vesna i jos neki. Udaraci, Miki je par exelans nikad necete od njega cuti da kaze „Hajde udari me“ vec „Kad te ja zviznem“, slede Uros, Nemanja, Matroa „Kad te ja nabodem“Jelena i jos neki. I gledaoci su podeljeni na one koji vole udarace i udarene. Takmicari koji su opredeljeni za jedan nacin rastrojenosti, gube mnogo glasaca dok univerzalisti kakva je Jelena, vole svi oni koji navijaju za udarace i udarene. Lukava nam je Jeca do bola i dalje. Zato ona ima najvise glasaca(ujediniteljka), te prema tome udarila ona nekog ili bila sama udarena, dobice glavnu nagradu koju ce iskoristiti za nova putovanja koja joj „pomazu“ u lecenju glasnih zica?!?…I sve tako do nove sezone Parova kad ce da nastavi sa glumatanjem „Jadna li sam JA“. Sudjeno joj je da se penzionise u Zemunu, a mozda i da krepa, ko zna videcemo.

 2. kojo kaže:

  Jadno i bedno od produkcije 2000evra je Nemanja kaznjen za udaranje pesnicom nekoliko pute po brendonovoj glavi,Pa zatim Uros koji je svom snagom udario jelenu sa dvadeset jaja cinijom po glavi kaznjen je pet dana da cisti sobu.Ovo je u nizu SPRDACINA OVE ZLE PRODUKCIJE I TElevizije koja bi momentalno trebala da je zatvorena.Ali ovakvi Rijaliti odgovaraju nasem PREMIJERU VUCICU da rasproda teritorije Srbije traba mu rijaliti Farm i Parovi da se narod zanima dok on marose i rsprodaje Drzavu.

 3. kojo kaže:

  Jadno i bedno od produkcije 2000 evra je Nemanja kaznjen za udaranje pesnicom nekoliko puta po brendonovoj glavi,Pa zatim Uros koji je svom snagom udario jelenu sa dvadeset jaja cinijom po glavi kaznjen je pet dana da cisti sobu.Ovo je u nizu SPRDACINA OVE ZLE PRODUKCIJE I TElevizije koja bi momentalno trebala da je zatvorena.Ali ovakvi Rijaliti odgovaraju nasem PREMIJERU VUCICU da rasproda teritorije Srbije traba mu rijaliti Farma i Parovi da se narod zanima dok on marose i rasprodaje Drzavu.

 4. Mare kaže:

  Ha,ha,pa vi niste normalni!!!Od jedne TV koja koja nikad nije bila u žiži gledanja,postala je daleko gledanija od kad je uvela ryality programe,doveli ste se svojom politikom opet na 4-5 TV.Vi se igrate sa gledaocima,p0rvi i mnogo mojih drugara vasa više ne gledamo kako i koliko smo vas gledali!!!Tal lik i likovi što tuku i sprovode nasilje su vbam glavni!!1??’Malo sutra,goslpodo drgaa,videćete vi to ,haha,hha!!!

Leave a Reply