Nenad Marinković Gastoz: Nismo pobegli, nama su ljudi sa Hepi TV izbacili stvari napolje, a nismo želeli da trpimo teror i ponižavanje!

IZNEO SVOJU STRANU PRIČE – „NISMO POBEGLI IZ PAROVA, IZBAČENE SU NAM STVARI“: Nakon skandala u rijalitiju i dolaska policije, oglasio se Gastoz!Kako kaže samo nisu želeli da trpe teror.

Izvor: Instagram/screenshot/gasttozz.official

Nenad Marinković Gastoz i još petoro učesnika rijalitija Parovi dali su izjavu u policijskoj stanicu u Zemunu, zbog agresivnog ponašanja u rijalitiju televizije „Happy„.

Pojedini mediji su preneli da su učesnici 9. sezone Parova razvalili vrata i krenuli da se obračunaju s produkcijom, što je portparolka televizije „Happy“ demanotovala je za MONDO rekavši da su samovoljno napustili rijaliti i da su time prekršili ugovor.

Ovim povodom oglasio se i Gatoz koji je u svom lajv uključenju na Instagramu istakao da nisu samovoljno napustili Parove, da su bili nezadovoljni producentkinjom, kao i da ih je policija iz Parova odvela u stanicu da daju izjavu.

„Nakon povrataka u vilu iz policijske stanice, mi smo se vratili u ‘Happy‘, izbačene su nam bile stvari. Samim tim nismo mi samovoljno napustili Parove, nego su nas oni izbacili. Izašli smo iz ‘Happy’ televizije sa policijom, a vratili se sami, to mi nije jasno kako. Izbacili su nam stvari koje smo mogli da uzmemo, ali smo morali da damo jedan potpis, koji nismo želeli, advokati su nas tako savetovali“, rekao je Gatsoz.

On je takođe istakao i da niko od njih nije želeo da napusti rijaliti, već da su samo želeli, kako kaže sa smanje teror, jer njih „niko nije našao na đubretu“.

„Ne kažemo da rijaliti treba da bude lagan, ali niko nije doša da gleda kako bi ga porodica gledala u onakvim uslovima“, poručio je Nenad Marinković Gastoz.

Tokom lajv uključenja u prostoriji s njim su bili i još neki od učenika koji nisu više u Parovima i koji su se složili sa svim što je on izjavio.

Nenad Marinković Gastoz Izvor: ATA Images

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply