Nenad Marinković Gastoz se javno obratio nakon izbacivanja iz Parova i privođenja u policiju, a sve je pokušao da svali na svoju bivšu devojku

„Nemojte da me smarate, kriva je i ona!“: Gastoz se oglasio nakon privođenja u Parovima, krivi bivšu

MAC 2020


Pored Nenada, juče su iz „Parova“ bili privedeni i Mladen Vuletić, Karađorđe Subotić, Nikola Lakić, Aleksandra Coka Lakić i Ilijana Vagić

Nenad Marinković Gastoz, Foto: Nikola Tomić

Nenad Marinković Gastoz jedan je od šestoro učesnika „Parova“ koji su juče privedeni i koji su u policijskoj stanici u Zemunu dali iskaze zbog agresivnog ponašnja u rijalitiju „Hepi“ televizije. On se nakon toga oglasio na svom Instagram profilu.

Gastoz je naveo da se oseća dobro, a zatim je pomenuo svoju devojku Naidu, koja je takođe učesnica „Parova“, a koja je ostala sa ostalim učesnicima u vili.

Nemojte da me smarate sad da branim Naidu, ona je kriva kao i ostali – počeo je Gastoz, a šta je sve rekao pogledajte u videu iznad.

Podsetimo, pored Gastoza, juče su iz „Parova“ bili privedeni i Mladen Vuletić, Karađorđe Subotić, Nikola Lakić, Aleksandra Coka Lakić i Ilijana Vagić. Oni su razvalili vrata i pokušali da dođu do producenta, nezadovoljni uslovima u rijalitiju, a njih je policijskoj stanici prijavio radnik obezbeđenja televizije „Hepi“. Gastoz je, baš kao i ostali koji su sinoć dali iskaz u policiji, krivio produkciju sve vreme i govorio da ima pravo na uslove koje zahtevaju.

Televizija je podnela prijave protiv učesnika koji su bili agresivni, a zbog kršenja pravila, primenjivanja fizičkog nasilja i lomljenja po vili rijalitija, potražuju velike novčane iznose.

(Telegraf.rs)

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply