Neobrazovani Gastoz ispao glup, a želeo je poniziti Tijanu Ajfon!

Gastoz je najpre upitao voditeljku kako se zove stvar u kojoj se čuvaju insekti, a Bojana ga je zamolila da ipak on to kaže
Gastoz, parovi, bubarijum

Učesnik „Parova“ Nenad Marinković Gastoz sinoć je pokušao Tijanu Ajfon da napravi glupom, ali se ispalio.

Gastoz je najpre upitao voditeljku kako se zove stvar u kojoj se čuvaju insekti, a Bojana ga je zamolila da ipak on to kaže.

„Tijana je pre neku noć rekla da je u sedmom razredu skupljala bube za insektarijum, a kaže se bubarijum“, izjavio je Gastoz, a potom su svi prasnuli u smeh. Starleta je jedva dočekala da ga ponizi.

„Pa lepo sam rekla majmune. Kaže se insektarijum. Možda vi to tako u Svilajncu, ali u Popincima je to insektarijum“, odbranila se Ajfonka.

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Neobrazovani Gastoz ispao glup, a želeo je poniziti Tijanu Ajfon!”

  1. Sretko kaže:

    Dr.prof. GASTOZ je mnogo INTELEGENTAN momak. Vi bre mešate intelegenciju i obrazovanje! Na svaku reć Gastoz brzo odgovori, mozak mu radi 800/h a to što nije imao mogučnosti da fakultet, a da je imao doktorirao bi sigurno! Momak ima srce i dušu, dobar je, poštuje starije i mladje, momak če uspeti u životu, garantirano i želimo mu to iz sveg srca! BraWoooo kraljuuu…POBEDA JE TVOJA a za sve si već i sada MORALNI i PRAVI POBEDNIK!!! Gassss Gassss mi te volimo!!!

  2. Sretko kaže:

    BURAZENGIJOOOOOO GASTOZE do zaslužene POBEDE, koju si zaslužio jedino i samo ti ljudinooooooooooooooooo sa srcem i dušommmm!!!!
    Najveći LAŽOVI pokvareni su: glupa Maca, bolesna Golubovićka, retardirani Zmaj i najpokvareniji cigan TOMA!!! Mrššššš napolje, debelo kasniteeeee!!!!
    A Zmaj neka pod hitno povede sa sobom Golubovićku u Šipovo jer u Srbiji ju neko neče, fuuuuuuuuuuuuuuj!!! Ne mogu zamisliti da ovo dvoje imaju decu, pa bogami prvih pet bi moirali baciti, toliko bi bili ružni i retardirani (jadna im deca)!!!

Leave a Reply