Nevena Brkljač ima ludog dečka, koji svakodnevno van zidina Maldiva turira motor kao upozorenje Gastozu!

Čuješ li s druge strane zida kako neko stalno prolazi motorom i turira? To je moj dečko. Tako mi stavlja do znanja da je prisutan i da ne smem drugog da gledam, otkrila je učesnica
Nevena, Gastoz, maldivi, rijaliti

Nevena Brkljač, u serijalu „Hotel Maldivi“ po stalnim stersom od svog momka, koji je čeka napolju. Ali, i Nevenin momak strahuje da će Gastoz zavesti njegovu devojku.

Naime, Nenad Marinković Gastoz stalno potencira da se njemu dopadaju prirodne lepotice kovrdžave kose,a kad je produkcija u „Hotel Maldivi“ ubacila Nevenu Brkljač, činilo se, na pomolu je nova ljubavna avantura blogera.

Nenad Marinković Gastoz

Međutim, od toga nije bilo ništa, a jednom se u razgovoru Nevena izlanula i rekla Gastozu:

„Čuješ li s druge strane zida kako neko stalno prolazi motorom i turira? To je moj dečko. Tako mi stavlja do znanja da je prisutan i da ne smem drugog da gledam. Kapiraš? On ovuda prolazi i danju i noću. Čujem ga. Ne smem da pogrešim“, govorila je Nevena.

Gastoz je shvatio poruku, pa se udaljio od kovrdžave lepotice.

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Nevena Brkljač ima ludog dečka, koji svakodnevno van zidina Maldiva turira motor kao upozorenje Gastozu!”

  1. Sretko kaže:

    Čujete li ovu Nevenu, ahahaha. Šta uopšte devojke u vezi imaju da dolaze u rijaliti-e a još kada imaju bolesno ljubomorne momke!? Koji je to momak-partner da mu devojka ulazi u rijalitije? PRAVA DEVOJKA nikada nebi ni išla ako smo realni, zar možda grešim?! Pa nije ni neka riba ova Nevena (zubi+prevelika guza+skroman mozak), fuuuuuj kakvog tek imbecila momka ima?

Leave a Reply