Oglasila se majka Tijane Ajfon: Dobra sam vaspitačica, podržavam ćerku, iako pije i bavi se prostitucijom!

MAMA TIJANE AJFON ZA ALO! Možda sam loša majka, ali sam dobar vaspitač! Slavica Maksimović, majka starlete i višestruke učesnice rijalitija „Parovi” Tijane Ajfon, jedna je savremena i očigledno slobodoumna mama!

Tijana Ajfon sa majkom, Foto: Rajko Ristić

Ona maksimalno podržava svoju ćerku, iako se ona više puta u javnosti istakla skandaloznim i neprimerenim ponašanjem i fotografijama.

Kao takva, verovali ili ne, Tijanina mama ima sve poštovanje kolektiva vrtića u kojem radi kao vaspitačica, ali i roditelja čiju decu čuva i vaspitava. Kako otkriva za naš list, ona nikada nije doživela šikaniranje zbog toga što je starletina majka.

– Nikada nijedan roditelj nije doveo u pitanje moju sposobnost da dobro vaspitavam njegovo dete, jer možda nisam svoje, kako kažete. Ja ne kažem da neko od mojih kolega ili roditelja dece koju čuvam u vrtiću nije pomislio da sam možda loša majka i da sam loše vaspitala svoje dete, ali niko nikada meni ništa na tu temu nije rekao u lice. Na mom poslu nikada nisam imala problema što sam majka Tijane Ajfon. Ja svoj posao radim kako treba i tu nema dileme, a to što moja ćerka radi, to je njena stvar. Njeno ponašanje i njen život nemaju nikakve veze sa mojim poslom. Ja sam maksimalno profesionalan i odgovoran radnik i svi su zadovoljni na mom radnom mestu već 30 godina, koliko tu radim – tvrdi Tijanina mama u razgovoru za „Alo!”.

Osuđujem fizičko, ali i verbalno nasilje

Povodom nedavnog fizičkog napada Tijane Ajfon na Aleksandru Subotić Slavica kaže da njena ćerka nije takva privatno.

– Ona nije svađalica, nikada nikoga prva ne napada, ali ako krene neko na nju, onda bolje da se ne nađete na njegovom mestu. Ne znam šta se desilo između nje i Aleksandre. Ne opravdavam fizičko nasilje, ali ni verbalno. Desilo se šta se desilo, Tijana se posle toga smirila. Više ne provociraju jedna drugu, izgleda da su to nekako rešile – priča Slavica.

Budući da je Slavica majka jedne nesvakidašnje devojke, za koju se vezuju priče da se drogira, opija i bavi prostitucijom, nismo mogli da je ne pitamo da li se nekada postidela svoje ćerke.

– Ne mogu svi da prihvate svačije ponašanje, stavove, karakter. Hvala bogu, nismo svi isti i ne mislimo svi isto, u suprotnom bi bilo dosadno. Ja sam zadovoljna kakvu ćerku imam i ponosna sam na nju, kao i svaki roditelj na svoje dete. Ja je podržavam u svim željamam i ciljevima, u svemu. Što se tiče tih priča u vezi sa prostitucijom i ostalim, ja verujem isključivo mom detetu, a sve ostalo me ne interesuje. Pa šta ako priča da je spavala sa nekim muškarcima? Šta ima loše u tome? Ne smeta mi ni što se skida, nije jedina devojka koja se razgolićuje i koja malo više popije, samo što je ona poznata i pred kamerama, pa to svi vide i znaju. Bolje sada to da radi sa 25 godina nego kasnije. To je mladost-ludost. To je njen izbor, ako je njoj tako lepo, ja nemam ništa protiv. Iskreno, ona mnoge stvari radi i govori da bi gledaocima bilo zabavno. Kao, recimo, da je imala odnose sa ženama. Ja u to ne verujem – brani Slavica svoju ćerku.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply