Parovi 2 – Svi takmičari novog rijalitija Parovi u Parovima (SNIMAK)

Parovi 2: Ovo su svi učesnici! Počeo haos i nova pravila VIDEO – Na Happy televiziji počeo je novi rijaliti šou Parovi 2, a dvadestak novih učesnika uselilo se u luksuznu vilu.

Parovi u Parovima takmičari

Parovi 2: Ovo su svi učesnici! Počeo haos i nova pravila VIDEO Foto: Screenshot Dailymotion

Stari učesnici Parova dočekivali su svoje nove cimere, neka imena su već poznata, dok je vićina onh koje publika do sada nije imala prilike da ih vide. Mnogi učesnici rekli su da biti “cirkus“, neki su otrkili da na imanje dolaze sa nemarom da pokažu svoje pravo lice, dok su neki došli da pobede. Nagrada je povećana na 100.000 evra.

Pravila su nova i stroga, takmičari će spavati svi zajedno u jednoj sobi, ali ne smeju da se mešaju. Stari će spavati u jednom delu sobe, dok će novi imati drugi deo. Ne smeju da koriste istu dnevnu sobu, jer će novi ukućani imati drugu dnevnu sobu.

Učesnici rijalitija Parovi 2: Atina Ferari, Jelena Krunić, Simonida Ačić, Vita Tarot, Đorđe Đerić, Stevan Đorđević, Svetlana Vasileva, Luna YouTube kanal, Dejan Nestorović, Anamarija Džambazov, Armina Smajlović, Miroslav Majović, Magdalena Pejčev, Goran Todić, Miljana Kulić sa mamom.


Parovi 2 ulazak novih takmičara by rijalitisrbija

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.