Parovi i Farma se možda uopšte neće emitovati ove jeseni na televizijam! (SNIMAK)

NEOČEKIVANO: Neće biti novih sezona Farme i Parova! (VIDEO) – Dok se već nedeljama spekuliše o mogućim učesnicima i o datumima početka, trenutno je situacija takva da neće biti ni “Parova” ni “Farme”!

Tu se više ne zna ko koga… (Foto: printskrin)

Dve televizije, “Pink” i “Hepi” igraju igru čekanja, i čekaju da konkurencija načini prvi korak.

Prema nezvaničnim informacijama, čelni ljudi “Pinka” imaju spreman spisak učesnika, pregovarano je sa mnogim poznatim ličnostima oko učešča na “Farmi”, ali “ružičasta” televizija je popularni rijaliti stavila na čekanje, jer želi da šansu da ostalim projektima koje najavljuje ove jeseni kao što su “Ja imam talenat” i drugi…

 Situacija je veoma zanimljiva, “Pink” je spreman da sa emitovanjem “Farme” krene relativno brzo, u roku od nekoliko dana, ali samo u slučaju da najavljeni šou programi ne budu imali zadovoljavajući rejting, ili još važnije… ako TV “Hepi” počne sa prikazivanjem “Parova”!
 Sa druge strane, kako izvor blizak produkciji kaže, “Heli” za sada ne planira početak “Parova” i ovoj televiziji trenutno sasvim odgovara da forsira rijaliti “Maldivi” koji ima mnogo umiveniji sadržaj od “Parova”.
 I ovde je sve spremno za početak “Parova”, i to bukvalno u roku od nekoliko sati može da počne prenos iz vile, ali i na “srećnoj” televiziji kalkulišu i ako ne krene “Farma”, neće startovati ni “Parovi”…

Ko će prvi popustiti i kome će dosaditi ova svojevrsna “čekalica”, videćemo…

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply