Parovi zvanično nije rijaliti emisija, ne može biti zabrane emitovanja!

EVO I ZAŠTO: „Parovi“ ostaju čak i ako se zabrane rijalitiji – Mislili su o svemu!

Parovi nisu rijaliti? ( Foto: TV Hepi)

Verovali ili ne, ali „Parovi“ nisu rijaliti! Takmičari ovog šou programa koji se emituje gotovo 24 sata na Hepi televiziji potpisali su ugovor sa produkcijom u kom piše da su oni učesnici njihovog zabavno-humorističkog programa. To ih praktično čini glumcima.

– Hepi televizija je vrlo mudro sastavila taj ugovor, u kom se uopšte ne pominje rijaliti program. Takmičari su angažovani u zabavno-humorističkom programu, što Zmaja od Šipova, Mikija Đuričića, Ružicu Veljković i ostale praktično čini glumcima. Oni dobijaju honorare za igrani program, koji se emituje na dnevnom nivou – otkriva dobro obavešten izvor, koji dodaje da je produkcija „Parova“ unapred razmišljala kako da se ogradi u slučaju pokušaja zabrane rijalitija.

– Ako RATEL zabrani emitovanje rijalitija pre 23 sata, Hepi će moći da potegne argument da oni i nemaju tu vrstu programa. Takođe, stanari luksuzne vile vode brojne emisije na Hepiju, učestvuju u Jutarnjem programu, pa i popularnom „Golom životu“ urednika Hepija, Milomira Marića.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply