Peta sezona Parova počinje 20. decembra 2016!

Ista ekipa ponovo na okupu  – PETA SEZONA: Parovi počinju 20. decembra!

Parovi, rijaliti, peta sezona, foto Nebojša Mandić

Peta sezona rijalitija „Parovi“ počinje u utorak, 20. decembra, na televiziji Hepi, saznaje Kurir!

Šou se vraća na male ekrane posle pauze od pola godine, a osim što je scenografija u luksuznom prostoru neznatno promenjena, drugih iznenađenja gotovo i da nema. Stari, dobro poznati likovi za desetak dana ponovo će se useliti u zemunsku vilu.

Kako saznajemo od izvora bliskog produkcije „Parova“, sve je spremno za početak pete sezone i većina takmičara već je potpisala ugovore o učešću.
– Gledaoci TV Hepi srodili su se sa učesnicima „Parova“, pa smo zato odlučili da većina takmičara nove sezone bude ista kao u prethodnoj. Sigurno je da će 20. decembra u vilu ući Zmaj od Šipova, Dalila Moreno, Miljana Kulić, Ružica Veljković. Sa Macom Diskrecijom još uvek se dogovaramo, dok su pregovori s Tijanom Ajfon propali jer je tražila ogroman honorar – kaže naš sagovornik.

Prema tvrdnjama izvora Kurira, ovoj ekipi pridružiće se i pojedine učesnice aktuelnog rijalitija „Snajke“, pre svih Teodora Radoičić, bivša ljubavnica Raše Novakovića, muža Goce Tržan. Zvali smo PR televizije Hepi, ali broj telefona poznat redakciji Kurira do zaključenja broja ostao je nedostupan.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply