Počinje novi rijaliti Hepi Zvezde umesto Parova!

„Ništa od Parova!“ (FOTO) – U nedelju je održano finale Maldiva, a MONDO je pokušao da sazna da li to znači skori početak rijalitija koji zapravo čekate…

16. oktobra 2016. gledano je finale  rijalitija Maldivi na Happy televiziji.

Ko se proslavio, ko će se tek proslaviti, a ko potražiti novu šansu u nekom drugom muzičko-takmičarskom programu saznaćemo vrlo brzo, ali ono što većina gledalaca ove televizije zapravo čeka jeste početak NOVE SEZONE PAROVA.

Pokušali smo da saznamo datum početka nove sezone i prilike da upoznate nekog novog, vrlo verovatno i starog Zmaja od Šipova ili neku novu Macu Diskreciju i saznali da ćete popričekati!

Za sada od Parova nema ništa„, rečeno je MONDU iz produkcije rijalitija. „Nove sezone će biti, ali ne još, a o tačnom datumu je rano da razgovaramo“.

Pokušali smo i da saznamo da li je tačno da li je nekadašnji učesnik rijalitija Farma Kristijan Golubović tražio da bude u novim Parovima i: „Ranije je bilo govora o tome da je tražio da deo zatvorske kazne odsluži u rijalitiju, jer je u ‘izolaciji’, ali kako da ga zovemo kada je u zatvoru„.

 

Kako ste primili vest…

Nema Parova…
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply