Polugola Nataša Šavija, u vešu, igrala pred ogledalom!

Nataša Šavija odlučila je da više ne mari za kamere u rijalitiju „Parovi“, pa se pred njima skinula u donji veš. Naime, ukućanka luksuzne vile se zanela u kupatilu, pa je ispred ogledala sa fenom u ruci odigrala prljavi ples.

Učesnica rijalitija se zanela dok je sušila kosu, pa se u ritmu muzike uvijala ispred ogledala

Izgleda da su Šaviji dovoljne sitnice da bi se dobro zabavila, pa je po izlasku iz tuš-kabine kao partnera za igru odabrala aparat za sušenje kose. Mlada pevačica, kako sebe naziva, nije marila za ukućane koji su prolazili pored nje, već se uvijala u ritmu muzike. Da li je Nataša umislila da snima spot, nije nam poznato, ali je njen ples svakako bio izazovan.

„Daj malo tange, sestro…“

Njene igrarije nisu prošle nezapaženo, pa ju je, osim kamera, snimio i Gastoz, koji je odmah potrčao u kupatilo. U želji da je poljubi, ali i da ima nešto više sa njom te večeri, Gastoz je prišao Nataši, ali ga je ona vešto iskulirala. Umesto da se prepusti njegovom zagrljaju, Novosađanka je nastavila izazovno da pleše ispred ogledala, dok ju je on gledao sa strane.

Njoj nikada nije dosadno

Kako je Nataša pre nekoliko dana javno raskinula sa Gastozom, uopšte ne čudi što je odbila da ima bilo šta s njim. Čak ni njegov šarm, ali ni upornost, ovog puta mu nisu pomogli da od pevačice dobije poljubac. Umesto toga, mogao je samo da posmatra golišavu Šaviju.

Tek kada je završila svoj performans, ali i temeljno osušila kosu, Nataša je odlučila da se obuče i pridruži drugim ukućanima. Ovaj njen zavodljivi ples nije emitovan na Televiziji „Hepi“, ali je „Alo!“ došao u posed fotografija na kojima Šavija đuska.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply