SEX za novac – Ponovo SEX u Parovima: Uroš Ćertić i Dušica Grabović imali ljubav!

Dušica Grabović moli produkciju da ne prikaže njen seks sa Urošem Ćertićem iz rijalitija Parovi

Muška prostitutka

Kako su se ugasila svetla, Uroš Ćertić je pre dve večeri navalio na Dušicu Grabović, sa kojom je već na ulasku u rijaliti “Parovi” sevnula neka varnica.

Šta se dogodilo ispod pokrivača, otkrio je Milomir Marić, u emisiji „Gola istina“,kad je rekao da postoje snimci Dušice i Uroša koji još nisu prikazani gledaocima.

Posle emisije Dušica je molila produkciju da se ne prikaže taj snimak, dok je Urošu bilo svejedno, jer je za to što je uradio dobio pozamašan honorar.

On ima zadatak za još dve devojke, da ih odvede u krevet i ima seks pred kamerama. A, tokom emisije, Marić je pitao Uroša da li sme da objavi snimke na kom su on i Dušica.

„Tebi sigurno neće smetati, jer si već na to navikao. Ti se pojaviš u rijalitiju, odvojiš najbolju žensku i završiš posao. A i Dušica se dobro pokazala“, našalio se voditelj.

Uroš se samo smeškao, a onda se ubacila Saška Karan.

„Bila sam u sredini i njih dvoje su se preko mene tamo-ovamo, rukice, štipkanje i na kraju sam ja otišla u dnevnu sobu“, rekla je Saška. Na nju se nadovezala Dušica, pokušavajući da se odbrani ali je na kraju odustala od
toga.

„Ja njega mnogo poštujem, stvarno je sjajan momak. Mislim da zaslužuje devojku poput mene, ne kažem mene“, rekla je Dušica ali je nakon nekog vremena priznala još neke stvari:

„Mi možda jesmo simulirali ali nismo ništa uradili“. Uroš je ostao uzdržan.

„Neću ništa da kažem, braniću se ćutanjem. Ali ako bude ispalo nešto kasnije, moraću da priznam sve. Pa ko bi je odbio“, rekao je kaskader.

Na Marićevo pitanje sa kime bi Dušica želela da se budi, ona je je rekla:

„Ja ležem i spavam sa onim sa kim želim. Pevačica je priznala da napolju ima partnera, i poručila da ga voli najviše na svetu“.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply