Propali političar Aleksandar Požgaj ponovo spavao sa Natašom Šavijom!

Požgajev drug Branko u prepisci na društvenim mrežama otkrio da je političar spavao kod atraktivne rijaliti zvezde

Nataša Šavija, Aleksandar Požgaj

Bivši učesnici rijalitija „Parovi“ Aleksandar Požgaj i Nataša Šavija izgleda da su sve prisniji. Toliko su postali bliski da on sada bez problema spava kod nje u stanu.

To je razotkrio Požgajev drug Branko, koji je u prepisci na društvenim mrežama otkrio da je političar spavao kod atraktivne rijaliti zvezde. Inače, glavna tema je upravo odnos Požgaja i Šavije.

Podsetimo, Nataša je kada se završio šou Parovi izjavila da želi da se upusti u ljubavnu vezu sa Aleksandrom Požgajem, zbog koga je i otišla u Novi Sad kako bi zajedno izašli u noćni klub. Tada joj je političar objasnio da mogu biti damo drugari.

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Propali političar Aleksandar Požgaj ponovo spavao sa Natašom Šavijom!”

  1. intimni.. kaže:

    Krpa nasla zakrpu!Propali politicar i raubovana starleta!Stara oprobana sema!Samo nije nam jasno..kakvo je to zadovljstvo spavati sa trudnicom!Ona je rekla da je trudna sa Gasttozzom,a on njega poznaje..Pa da mu nije sve to nekako trulo!Ko tu laze a ko sebi nabacuje preko te trudnoce..medijski prostor!Zalosno je sve to i prilicno degute!E Savija,Savija..sad vec moras na poligraf lazi!Inace ti niko,nikada vise nece poverovati!A sad posle intime sa Pozgajem..ne gine ti i DNK analiza!

  2. srecni zajedno.. kaže:

    E bas dobro zvuci ovo.. propali politicar i trudna mu skolovana starleta!E bas su lep par,nema sta!Jos samo da savataju oca za dete koje nose..i da mirno zive u buducim danima,koji im dolaze!He,he,heee!

Leave a Reply