RASKID: Gastoz i Maca raskinuli zbog Macine ljubomore i diskrecije! (VIDEO)

Ljubav između Senade Nurkić i Nenada Marinkovića nije dugo potrajala. Iako su pre samo nekoliko dana između njih dvoje su prštali poljupci, Maca i Gastoz su se posvađali i raskinuli.

Maca i Gastoz

– Kažeš da ja slušam Jelenu, a ti slušaš druge ljude koji su protiv mene. A sve ovo što se dešava je zbog tvog ponašanja – rekla je Maca Gastozu.

– Rekao si da to za tebe nije veza već simpatija i ja sam to potvrdila – dodala je bosanska starleta.

Kada ju je Gastoz pitao zašto onda ljubomoriše, ona mu je samo odbrusila:

– Ne želim da imam ništa sa tobom. Aj ćao, razguli!

Maca raskinula sa Gastozom – 30. dan 06.04.2015. – Parovi

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “RASKID: Gastoz i Maca raskinuli zbog Macine ljubomore i diskrecije! (VIDEO)”

  1. Sretko kaže:

    Ova glupa Maca (koja se zaljubljuje u svakoga) je stvarno DNO DNA a retardi je podržavaju. Ajde bre gde mi to živimo. Nije ni čudo da SRBIJA ode do džavola! GASTOZ je kralj, trpa ih i trpa jer se mu same nude a vi retardi ga pljujete. Nije on kriv, več ove kuravele glupe, fuuuj.
    Gastoz je potpuno u pravu u vezi svega za pokvarenu kuravu Macu. Pogledajte joj na slici bradavice ahahaha. Jedna joj u BG a druga u Leskovcu! Debela je i zdepasta, stopala joj broj 44 bljaaak. Nema ni glasa i nikakvog stasa! Fuuuuj Maca LAŽLJIVICA pokvarena i glupa ko točak! A trčkara za Gastozom kao luda 24h!!!
    I ostale jebuljeeee Ruža AJKULA, Mimi ORAO, Tijana pušačica, Matori Jovan klasična lezbejka a o največem ZLU i pokvarenoj debeloj i dlakavoj Golubovićki ni ne pričamo!

Leave a Reply