Razlozi o izlasku Jelene Golubović iz Parova!

Pobegla – PRELOMILA: Evo šta se dogodilo pre nego što je Jelena odlučila da se ne vrati u Parove
Jelena Golubović, parovi

 Kada je krenula iz vile, ništa nije ukazivalo na to da će doći do ovakvih odluka

Jelena Golubović je danas napustila luksuznu vilu rijalitija „Parovi“ kako bi se javila u tužilaštvo povodom suđenja sa Hasanom Dudićem zbog nasilja u prethodnom serijalu rijalitija.Kada je krenula iz vile, ništa nije ukazivalo na to da će doći do ovakvih odluka. Međutim, nakon sat vremena koje je provela davajući iskaze, Jelena je izašla napolje i srela nekoliko gospođa koje su oduševljeno ćaskale sa njom.

Nakon toga, umesto da se vrati u rijaliti, Golubovićka je nestala bez traga pa je ostalo nepoznato pitanje da li su joj te gospođe rekle nešto što je navelo na takvu reakciju ili ne.

Produkcija rijalitija objasnila je javnosti da će se prema rediteljki preuzeti kaznene mere koje će biti u skladu sa potpisanim ugovorom.

You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Razlozi o izlasku Jelene Golubović iz Parova!”

 1. oldy kaže:

  Umesto komentar…BLIC…

  Maja Paunović doktorka hitne pomoci u Kragujevcu

  “Ne pišem o poslu jer radeći u urgentoj službi svega ima osim lepih stvari, tačnije ima ponekad, ali sve manje i ređe. Dnevna smena, prvi teren – onesvešćena devojčica od 14 godina u Osnovnoj školi na času fizičkog. Rotacija, vožnja na crveno, obilaženje auta… stižemo za 4,5 minuta na lice mesta. Utrčavamo sa svom opremom, vidimo bledu mršavicu koja stidljivo sedi na stolici i gricka makovnjaču. Bude nam drago, bio je u pitanju kolaps, dobro da nije nešto gore. Proverimo sve vitalne parametre, bolje je. Pitamo je za doručak, kaže da nije doručkovala, objašnjavamo da mora, naročito kada ima prvi čas fizičko ….i onda kreće priča, koja ubija i dovodi do pitanja: kada smo stigli do ponora ?!Devojčici majka ima multiple sklerozu, bila je učiteljica, sada je polupokretna, na stalnim terapijama i ne može da radi. Ima sestru od 12 godina. Otac ih je ostavio kada se majka razbolela i one su prepuštene same sebi. Usred zime u školi su bez jakne i u letnjoj garderobi. Deca iz razreda skupljaju novac da im kupe doručak, garderobu, ali one nikad ne kukaju, nikad ne kažu da im je hladno, da su žedne, gladne. Sretne su što imaju majku i smatraju da treba da trpe i žive tako.Pozivamo njenu mlađu sestru da bude uz nju posto se uplašila, da ima nekog pored, sebi bliskog. Ulazi devojčica od 12 godina na vrata, spušta se na kolena i počne da je ljubi i grli sva uplakana, ponavljajući „biće ti bolje, ne plaši se“. Plaču obe, okrećem glavu na stranu, jer shvatam da mi idu suze, plačem, gledam da me ne vide, sramota je zarad posla koji radim, priberem se, osmehnem. Pitamo sestru da li je jela, a ona kaže: ‘Neka, dobro je meni, nema veze, mogu ja da ne jedem, pomozite sestri’. Ugrizem se za usnu da mi ne krenu suze opet.
  Socijalna služba, sve ustanove, nisu našle za shodno da ovoj porodici pomognu. Pitam se za šta su ova deca kriva: za bolest majke, za nesavesnog oca ili za državu koja je neuređena toliko da za ovakve porodice niko ne haje?!
  Da li možemo ovako raditi sa decom, kao da ih imamo za bacanje, kakva će ta deca biti kad porastu?
  Vozimo sestru do bolnice da bude neki dan na pedijatriji, mlađa je ispraća u suzama, a meni ostaje teret u grudima. Nema dalje, ovo je zlo. Koliko ovakvih porodica ima u Srbiji, koliko bolesnih majki i očeva, koliko gladne dece, a koliko tajkuna, političara koji uživaju u blagostanju baš uzimajući od ovakvih porodica?!”, pita Maja Paunović

 2. oldy kaže:

  –jedan od pregrst–Komentar na tekst doktorke Maje

  zora
  Četvrtak, 05. 11. 2015. 08:26h

  vazno je da imamo farmu, parove, velikog brata…tamo su svi poludeli od nerada a mnogo dobro zive na racun naroda. zurke, opisanja, blud i nemoral …pobesneli od silne hrane i pića. A kada bi samo tu hranu podelili gladnoj deci imalo bi dovoljno za sve.

 3. oldy kaže:

  NO COMMENT

  Jelena Golubovic: – Morala sam da pobegnem jer mi je baka važnija od rijalitija. Ona je zbog mene htela da se ubije, jer je videla da patim! Malo je falilo da najvažnija osoba u mom životu skoči s mosta…

  Jelena Golubovic Maricu: Moja baka bi mogla da gostuje kod vas ako bi je nekako doveli do studija, jer ona ne moze da se krece bez pomoci.

  MALI(sasvim mali) COMMENT

  ps: a tek kako preskociti ogradu na mostu…hm

Leave a Reply