Ružica Veljković priznala seks u sa sestrićem kriminalca Kristijana Golubovića!

RUŽICA: Bila sam u vezi sa Kristijanovim sestrićem! Učesnica rijaliti šoua „Parovi“ Ružica Veljković pristala je da se podvrgne poligrafskom testiranju u okviru emisije „Parograf“ u rijalitiju „Parovi“ i tom prilikom otkrila da je bila u vezi sa rođakom Kristijana Golubovića.

Dečko joj pričao dosta o kriminalcu: Ružica Veljković

Dečko joj pričao dosta o kriminalcu: Ružica Veljković, TV Happy

Naime, pevačica je priznala da je bila u emotivnoj vezi sa Kristijanovim sestrićem, izvesnim Živoradom, koji živi u beogradskom naselju Lion.

– Dečko sa kojim sa bila mi je dosta pričao o Kristijanu i o njegovoj ženi. Rekao mi je da dosta ličim na tu njegovu prvu ženu. Htela sam da kažem to Kristijanu kada je bio naš gost u vili „Parova“, ali bilo mi je glupo – rekla je Veljkovićeva, a onda objasnila u kakvom su rodbinskom odnosu Kristijan i njen bivši, sa kojim je bila dve godine u vezi:

– Rekao mi je da je on sestrić Kristijana. Gledala sam klipove ne kojima vežbaju zajedno, pričao mi je zaista lepe stvari o njemu. Što se tiče tog momka, zaista je fin, kulturan, nije kriminalac. Obrazovan je, ide na MMA zajedno sa Kristijanom, zaista je dečko na mestu – priznala je bivša članica grupe „Models“.

Osim toga, poligraf je pokazao da je Ružica slagala kako je imala seks sa Draganom Bjelogrlićem. S druge strane, Veljkovićeva nije slagala da je tetovažu posvetila pevaču Andriji Akiju Markoviću, kao i da se sa jednom učesnicom rijalitija „Parovi“ ljubila u toaletu.

 
Ružica Veljković pala u nesvest kada je… by rijalitisrbija

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply