Ružica Veljković za 250 evra imala sex sa posetiocima kafića pa se uneredila tokom sexa!

Između Nataše Šavije i Ružice Veljković ponovo su sevnule varnice. Zbog svađe su obe završile u izolaciji.

Šavija rekla da su Ružicu pijanu razvlačili u jednom klubu za 250 evra

Svađa je počela kada je Ružica Šaviju nazvala prostitutkom, pa je Nataša osula paljbu po Veljkovićevoj.

– Jedan moj drug mi je pričao kako su te pijani razvlačili posle fajronta u jednom klubu za 250 evra. Onda si se uneredila, priznaj ako smeš, bila je uporna Šavija.

Ružica se nije mnogo uzbudila zbog ovih optužbi već je od Šavije tražila da joj kaže imena tih drugova.

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Ružica Veljković za 250 evra imala sex sa posetiocima kafića pa se uneredila tokom sexa!”

  1. Sretko kaže:

    Ruža AJKULA je DNO DNA!!! Mnogo toga se zna po BG i celoj Srbiji o njoj ali samo ružnoga. Bila je sa 6-7 momaka u akciji, radi sve, čak i ono najgore, fuuuuj. Nevaspitana je, glupa, bez škole-neobrazovana, traži sponzore ali ju baš svi samo izj..bu i oteraju, jer je pokvarena, drska, prljava izvana i unutra. Htela bi baš i želela da se ugura IGOR X-u i ali on nije ni malo papak, on je fin momak, intelegentan i školovan i ne želi je ni u blizini, braWoooo dečko! AJKULA ga non stop gleda (nismo čoravi) i šalje svog kerića Matorog Jovana da preispita situaciju i šta Igor X misli o njoj? Jadnog psića Filipapka koristila je samo zbog Igora!

  2. Sretko kaže:

    BOLESNA spodoba RUŽA AJKULA ni malo vaspitana i glupa, sa 7 razreda osnovne škole sa največim ustima Srbije u koja stane čitava lubenica!
    A ovaj ljigavi Matori Jovan (potrčko i kerić AJKULE) je zamrzela IGOR X-a zbog svoje LEZBEJSKE ljubavi do Ruže AJKULE a sada mu se šlihta a AJKULA ju daljinski navodi ka IGORU! Matori Jovan potrčko bi život dao za AJKULU a ova spodoba sa največim ustima, vredja ju, viće na nju, itd, itd ali kada izadje iz Parova, neče je ni pozdraviti više! IGOR X je gospodin i ti njega ne zaslužuješ (opalio te par puta u počerku ali je gospodin i ne hvali se), jer si glupa i kuravela a sada razmišljaj čurkooo bolesna sa največim ustima u koja stane 5 penisa!

Leave a Reply