Ružicina majka govorila o ćerkinom seksu u Parovima: Podržavam je iako ima sex pred kamerama!

Film za odrasle Veljkovićeva i Đukić vodili ljubav bez pokrivača, a njihovu akciju sve vreme gledali i podržavali Nataša Šavija, njen dečko Gastoz i Ejmi
Ružica Veljković, Filip Đukić

Ružica Veljković je dokazala da je žena od reči. Ona je obećala seks bez pokrivača ako njen dečko Filip ne ispadne iz „Parova“, a pošto je on ostao u kući, ispunila je ono što je rekla.

U noći između nedelje i ponedeljka ona je imala seks s Filipom pred kamerama TV Hepi, ali i pred drugim ukućanima. Gastoz, Nataša Šavija i Ejmi su sve vreme gledali njihovu akciju, koju su na kraju nagradili aplauzom.

Na snimku se vidi sve, čuju se uzdasi, jauci i smeh. U jednom momentu Ružica govori:

– Joj, Filipe, sve se vidi, ne mogu više, nismo mi profi glumci – rekla je kroz smeh Veljkovićeva, a Filip je završio posao.

Nataša Šavija stavila je ruku preko usta da ne prasne u smeh, a na kraju čina je prokomentarisala:

– Vi niste normalni, majke mi.

Tada je Ružica sve začudila:

– Aplauz – rekla je, a ukućani su aplaudirali.

Ružičini roditelji Aleksandar i Tatjana su, kao i na početka šoua, kad je imala odnos sa Igorom X, podržali ćerku.

– Nije trebalo da ima seks. Zapravo, nije trebala to tako da uradi jer ih i deca gledaju. Ali obećala je i to je ispunila. Moja ćerka kad nešto obeća, za nju je to svetinja. Ipak je trebalo prvo dobro da razmisli pa onda da obećava, a ne ovako. Od jutros nam zvone telefoni, svi nas pitaju šta se desilo, ali mi naše dete podržavamo – rekla je Ružičina majka Tatjana, a s njom se složio i njen muž Aleksandar.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Ružicina majka govorila o ćerkinom seksu u Parovima: Podržavam je iako ima sex pred kamerama!”

  1. Sretko kaže:

    O Bože, čuj majka to kaže za svoju čerku (kura…)?!? Pa, pogledajte kako samo izgleda ta njezina majka, auuu stvarno grozno. Ok oni su „gancii“ (Romi), kod njih je to normalno!!! Koja bre porodica, ok jabuka ne pada daleko od stabla, zar ne?

  2. Sretko kaže:

    Sex Ruže AJKULE pred kamerama i vše miljonskim auditoriumom, svaštaaaa!?!?
    Pa šta više reći…kao i „intelektualka“ debela međedica Golubovićka u prijašnjem rijalitiju! A vi i dalje smatrajte da je Golubovićka pametna i ponos Srbije???? GASTOZA za zeta UVEK ali Golubovićku i Ajkuli za snaju NIKADA!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply