Ružicu Veljković ostavio momak fudbaler zbog Parova!

Pobednicu Parova je ostavio dečko fudbaler upravo zbog pregovora da ponovo uđe u rijaliti

Ružica Parovi

Iako se poslednjih meseci šuškalo da se Ružica Veljković, aktuelna pobednica Parova, tajno viđa sa Nenadom Marinkovićem Gastozom i da imaju nešto više od prijateljstva, prava je istina da je bivša modelsica do pre samo nekoliko dana bila u vezi sa jednim veoma popularnim i uspešnim fudbalerom.

I taman kada su oboje pomislili da ozvaniče vezu, pa čak i da stanu na ludi kamen, Ružica je od dečka dobila šut-kartu. On ju je navodno izbacio iz stana jer je ponovo želela da uđe u rijaliti Parovi.

„Ne mogu da vam kažem o kom fudbaleru je reč, ali priznajem da sam ostavljena. Bili smo mesec dana u vezi i bilo nam je baš lepo. Ludo sam se zaljubila, kao nikada do sada. Međutim, moj dečko već od starta nije znao da se nosi sa mojom popularnošcu i to nas je koštalo veze“, rekla je Veljkovićeva za „Kurir“ i dodala:

„Povukla sam se iz medija zbog njega, ali nije vredelo. Smetalo mu je što se piše da sam sa Gastozom, sa ovim, sa onim, i nekako je to trpeo. Međutim, kada sam dobila poziv da uđem u Parove, ja sam otišla na televiziju da pregovaram o ulasku i tada je načisto poludeo. Ja sam ga uveravala da samo hoću da uzmem novac koji mi duguju kao pobednici, ali da ne planiram da uđem u rijaliti. Nije mi poverovao, svašta mi je rekao! ‘Šta će ti rijaliti? Imaš sve pored mene. Ne trebaju ti pare, ja ću sve da ti pružim’, vikao je i posle kraće rasprave je raskinuo i izbacio me iz stana“, otkriva Ružica, objašnjavajući da on ne živi u Srbiji, ali da u Beogradu ima stan, u kojem su živeli zajedno tokom kratke romanse.

Ružica je istakla kako je imala priliku da se pomiri sa dečkom, ali je tu priliku upropastila.

„Slavila sam Novu godinu u jednom hotelu u Beogradu. On me je zvao da mi čestita praznike, a ja sam bila mrtva pijana. Nije mogao da veruje da sam ponovo počela da se opijam. ‘Ponovo si odvaljena! Ko zna šta radiš tamo i sa kim’, rekao mi je i prekinuo vezu“, ispričala je Ružica za ovaj list i istakla da ne želi da se odrekne karijere i medija zbog tog momka, ali da želi da se pomiri sa njim i da se nada da će joj se ponovo javiti kako bi obnovili vezu.

„Stvarno bih volela da se javi. Mnogo mi se dopada! Ma, udala bih se za njega!“

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply