Saška Karan fizički napala Eru Ojdanića, razdvajalo ih obezbeđenje rijalitija, Era u hitnoj!

Saška udarila Eru, reagovalo obezbeđenje i lekarska pomoć!

Era i Saška Karan tuča

Pevačica Saška Karan ponovo je na agresivan način pokušala da razreši sukob sa Jelenom Golubović. Ona je u rijalitiju „Parovi“ krenula da udari glumicu, ali ju je Era sprečio u tome, pa ga je ona udarila po oku.

Zbog cele situacije reagovalo je obezbeđenje koje je jedva sprečilo Sašku da ne prebije Jelenu. Pevačica je završila u izolaciji, ali nije diskvalifikovana, dok je Eri ukazana medicinska pomoć.

You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Saška Karan fizički napala Eru Ojdanića, razdvajalo ih obezbeđenje rijalitija, Era u hitnoj!”

 1. teodora kaže:

  O kakvom zlu prica Zorica ,ona je najgora od svih iz nje zlo i ljubomora kipe.Pravi se pametna prostakusa umisljena ,ona je za kaubojski film.

 2. Slavlko kaže:

  Saska je sociopata i sigurno ima dijagnozu.

 3. nebitna kaže:

  Zorica ima pravo da sisa samo krestavca koji je pogubio kompas od kada ona diriguje sa njim i brani sve ukucane od njega,xaxaxaxaxa odbranila ih sve ali od sebe ga nemoze odbraniti,frizerka progutala indeks pa joj pamet curi dok vristi kao luda Nasta!!!!..Znaci,Zloricu,Savku,Sladju,Silvu sa decom,a bogami i Irvasku treba u posebnu sobu zatvorti i dati im zadatak da se nadpamecuju! bilo bi mrtvih

 4. nebitna kaže:

  Ova bruka od Crnogorca da je gore mogao da smisli kao ono sto je odglumio Ruzici zarad poena i kadra a navodno se delija i sila od djetica napio od dvije limenke spricera,pa sta bi uradio da je bio muskarcina pa pio vino ,…junac jedan iz Kolasinskog sela Trebaljevo,do juce je prodavao krompir pored puta,magistrala Bg – Br pa se dovatio asvalta beogradskog pa glumata mangupa…Pa pravi muskarac po cijeni bilo kog novca sve da je imao nju kao sto nije,nebi ispricao nikome a jado jadni voli pare vise od mame pa laje kao dzukela kolasinska gladna i zeljna svega,…pih

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.