Šizofrena Miljana Kulić pokušavala kao tinejdžerka da se ubije!

M. V. iz Niša tvrdi da je njegova vršnjakinja zbog ocene htela da skoči sa prozora Pravno-birotehničke škole
Miljana Kulić, drug, M. V., rijaliti Maldivi, suicidna, samoubistvo

Miljana Kulić (21), učesnica rijalitija „Maldivi“ na TV Hepi, pre tri godine pokušala je da izvrši samoubistvo u Pravno-birotehničkoj školi u Nišu.

Prema rečima M. V. (ime poznato redakciji), školskog druga problematične devojke iz ovog grada na jugu Srbije, ona je pokušala da skoči sa prozora jer nije bila zadovoljna ocenom koju joj je nastavnica zaključila na kraju godine.

– Miljana je u školi bila najproblematičniji đak. Svaki dan je menjala raspoloženje i stalno se na času svađala. Retko je slušala šta joj nastavnici pričaju, zbog čega je promenila dve osnovne i tri srednje škole. U srednjoj Pravno-birotehničkoj obrazovnoj ustanovi, koja se nalazi u centru Niša, pokušala je da se ubije jer nije bila zadovoljna ocenom koju joj je nastavnica zaključila – priča Miljanin vršnjak i nastavlja:

– Taj dan je bio pravi haos u zgradi, a o tome se i dan-danas priča. Ona se popela na prozor i počela da viče kako će da skoči i da se ubije. Ubrzo je došla policija, a nastavnici su jedva uspeli da je zaustave u toj nameri. Odustala je tek kada joj je obećano da će dobiti željenu ocenu. Kada je sišla sa prozora, pravila se da je sve u redu, dok su se svi ostali tresli – tvrdi mladić.

Ovaj dvadesetjednogodišnjak imao je problem sa Kulićkinim ocem Sinišom:
– Svi su imali problem sa njom. Jednom me je udarila, a ja sam joj vratio. Njen otac je zatim došao u školsko dvorište i toliko me jako stegao za ruku da mi je poplavela. Pretio mi je, pa sam iz straha morao da se požalim prijateljima, posle čega me je ostavio na miru – završava Kulićkin školski drug.
Pokušali smo da stupimo u kontakt s Miljaninim ocem, ali nam je on spustio slušalicu.

 

Gonič stanare vreba noću Gonič stanare vreba noću
MILJANA IGORU MAZALA ŠAMPON PO LICU

Miljana Kulić svakog dana nekog od učesnika neprijatno iznenadi svojim ponašanjem. Nakon što je isprepadala izbačenu Mimi Oro na spavanju, Gonič, kako su je nazvale „Zvezde Granda“ koje je proganjala, sada se okomila na Igora Iksa. Miljana noću ne može da spava, pa onda to ne dozvoljava ni ostalim učesnicima. Pored toga što ih u toku noći često budi, ona se na grub način našalila sa Igorom. Naime, pevač se požalio produkciji da ga je u toku noći uznemiravala:

– Ja sam spavao i u jednom momentu probudio se i vidio da mi je Miljana stavila šampon na lice. Molim vas da se ovo ne ponavlja jer ću u suprotnom napustiti šou, ovo je uznemiravanje.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply