Slađana Petrušić prebila Jelenu Golubović, produkcija prekinula snimanje!

SLAĐA BRUTALNO ISPREBIJALA JELENU: Produkcija prekinula program, ne zna se sudbina rediteljke

Jelena Golubović, Slađana Petrušić

Posle jučerašnjeg incidenta, nastao je još jedan zbog obostrane netrpeljivosti
Slađana Petrušić krvnički je napala Jelenu Golubović!Ona ju je dva, tri puta udarila pesnicama u glavu i lice.

Posle jučerašnjeg incidenta kada je Jelena Golubović počela da besni što joj je Uroš Ćertić popio pola kafe, pa je zbog toga ona odlučila da prospe kafu Slađane Petrušić, rediteljka je nastavila sa provokacijama, a Slađa to nije izdržala.

Nakon nekoliko sekundi bez i jedne reči otvorila limenku špricera i prosula ga Jeleni po glavi.

Danas je taj sukob eskalirao, a jedan od gledalaca Parova, snimio je incident. Produkcija je odlučila da zamagli tuču. Slađana je Jelenu Golubović prvo udarila flašom po glavi, a potom nastavila pesnicama.

Petrušićeva je kažnjena sa 2.000 evra i 48 sati izolacije.

You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “Slađana Petrušić prebila Jelenu Golubović, produkcija prekinula snimanje!”

 1. Sonja kaže:

  A produkcija ni rec, prekinula snimanje, ali ima na yutjubu.

 2. stojka kaže:

  Prvo,ljudi moji pa samo budala ne moze procitati sa face Sladje Petrusic neuravnotezenost,zlobnost,krvolocnost,…prosto joj organizam prizeljkuje i jedva ceka neku zrtvu da kidise da bi sebe usrecila! …. u 10 sekundi ona na faci promijeni 15 licnosti a sve iza onoga podmuklog osmijeha!!!!!!!

 3. stojka kaže:

  Nema tu kazna novcana niti ludacka soba,kazna treba zatvor i osteta koliko sud odluci a ne rijaliti,gospodo iz produkcije ovo se odavno naslucivalo i nemozete reci da ste iznenadjeni. Jelena je unakazena i krije te je od javnosti a ludu i krvolocnu Sladju krijete umjesto da ste je direktno izbacili ,vi ste je jos sacuvali od nominacija,STA TO ZNACI!!!!!!!!!!!!!

 4. Mara kaže:

  Ogorcena sam stoste izbac Gastosa favoritatog sou mlad pun emocija voli praviti sou ,tu kravu GOLUBOVIC ste ostavili koja glumineku zrtvu dasam tamo jabi je tukla svaki dan zato bravo Sladjo samo udri ponjoj sto vise daje neko nauci pameti zivim van zemlje rado vas gledamo u londonu ali ne vise nije zanimljivo bez Gastoza..

 5. milan djordjevic kaže:

  izbacite ti jelenu ona ce napravti zlo najvece i zmaja i zoricu i eru katastr ovo je nasilje namerno era i zorica i onaj mali iz francuske su napravili ovaj icident take su osobe

 6. milan djordjevic kaže:

  izbacite ti jelenu ona ce napravti zlo najvece i zmaja i zoricu i eru katastr ovo je nasilje namerno era i zorica i onaj mali iz francuske

  molim da produkcija izbaci jelenu golubovic ona je najvece zlo i namerno pravi nasilje pa i taj era i zmaj zorica i taj iz francuske zeljko

Leave a Reply