Snajke i Parovi – Promocija kriminalaca i prostitutki – Učesnik se hvalio svojim kriminalnim delima na nacionalnoj Hepi televiziji!

>BIVŠI UČESNIK PAROVA: PLJAČKAO sam banku, ROBIJAO sam, na mene je PUCANO TRI PUTA!

ParoviFoto: Youtube Printscreen/Parovi Tv Happy

I na kraju si učestvovao u rijalitiju.

Svakakvih priča smo se do sada naslušali prilikom ispovesti učesnika Snajki, ali Mladenova je prevazišla sve. Bivši učesnik Parova, u Snajkama se otvorio, što se kaže „do koske“ i ispričao je nešto što je veoma uznemirilo devojke.

Mladen Vuletić

Foto: TV Happy printscreen

– Ja sam prošao sve najgore, to niko nije svestan. Luda glava i društvo su me naveli da krenem stranputicom. Zato se majka i razbolela. Prvo sam bio osuđen za remećenje javnog reda i mira jer sam polomio izlog. To je bilo kada sam imao 19 godina – rekao je Mladen Vuletić.

Dodavši da je porodica negodovala zbog svega, Mladen je ispričao da je u školi bio loš đak i da nije ni na matursko veče hteo da ide.

– Pljačkao sam banku i zbog toga nisam mogao da spavam. Devojka me je posećivala u zatvoru, bila mi je verna. Kada sam izašao iz zatvora, dohvatio sam se raznih k***i. Eh, šta sam sve proživeo. Na mene je pucano tri puta – ispričao je Vuletić, a devojke su ga gledale i nisu verovale šta on priča.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply