Starlete iz Parova žele razvrat i blud

Parovi starlete Mimi Oro, Maca Diskrecija, Atina Ferari i ostali učesnici rijalitija sramno su priznali da su spremni na razvrat i bez novčane nadoknade. Rade to zbog, kako kažu, lične promocije.

Maca Diskrecija

Ekipa „Blica“ juče je posetila kuću u kojoj trenutno žive učesnici rijalitija „Parovi“. U direktnom razgovoru sa starletama, pevačima i osobama koje smo tek u ovom šouu upoznali pokušali smo da saznamo koliko novca će dobiti od produkcije za nemoral koji prikazuju svakodnevno. Dobili smo i više nego skandalozno priznanje.
– Pristajem na sve. Produkcija nam zadaje zadatke koje ispunjavamo bez pogovora. To je ono zbog čega sam ovde. Nisu nam nudili pare za to, radimo to jer hoćemo. Mi smo ovde došli da promovišemo sebe – rekle su uglas za „Blic“ Maca Diskrecija, Mimi Oro i Ružica Veljković.

Mimi Oro

Iako same žele da iskoriste prostor na televiziji da pokažu i svoje obnaženo telo, ne kriju ni da ih i čelnici televizije na to podstiču.
– Radimo neke stvari po njihovom uputstvu, ali mi takve stvari radimo i kada nas kamere ne snimaju pa što ne bismo i pred kamerama – kažu starlete.
Ljudi iz produkcije na sve ovo što se u „Parovima“ dešava gledaju samo kroz brojke i hvale se porastom rejtinga.
Televizija „Hepi“ je zabeležila najveću gledanost u istoriji. „Parovi“ su tri puta gledaniji sada nego u prethodne dve sezone – kažu na televiziji.

 

Glavni urednik ponosan
– „Hepi“ je sada u rangu „Prve“ i „Pinka“ po gledanosti. Rejting cele televizije je skočio za tri puta. Kako „Parovi“ odmiču, bićemo sve bolji i bolji. Tabloidima je sada krivo što smo mi preuzeli njihove zvezde. Oni su junaci ovog doba, ja nisam. Tabloidi su napravili novi sistem vrednosti, mi smo ga samo preuzeli. Uopšte ne osećam odgovornost za negativan uticaj nemoralnog sadržaja na gledaoce – rekao je Milomir Marić za „Blic“.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply