Svadja odmah na početku nove ŠUND emisije za zaglupljivanje naroda, Snajke!

Na samom početku – SNAJKE SE ŽESTOKO POSVAĐALE: Bivša farmerka nazvala Ivanu smećem! Evo kako joj je ona uzvratilaivana, ceca, snajke, foto Printscreen

Rijaliti program „Snajke“ počeo je veoma primitivno, da opravda naziv. Na samom početku, tokom ulaska devojaka u kuću gde će boraviti nardenih meseci, došlo je do sukoba.

Naime, Maja Abramović se posvađala sa Cecom Jovanović koja je javnosti poznata kao bivša farmnerka i modelsica. Maja tvrdi da je Ceca umislila da je zvezda i da se nije ni sa kim pozdravila u bekstejdžu.

„Nije se udostojila ni da mi kaže „ćao“! Takve devojke ne volim, nemoj biti go.no! Ja neću da  se borim sa njom, ako se bude tako ponašala prema meni neću je primaćivati! Šta me boli dupe. Mogu da je gledam, a da je ne vidim!“ rekla je Maja bez dlake na jeziku. Ona je dodala da je Ceca nju gledala kao da je smeće.

„A zašto misliš da ne izgledaš kao smeće? Samo sam te pitala, pošto si ti iznela moje mišljenje koje ja nisam rekla!“ pitala je Ceca Maju.

„Ti preko mene nećeš dobiti reklamu“, poručila je Maja Ceci. „Snajke“ su žestoko počele, nema sumnje da će u nastavku leteti perje.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply