Toma Blek Panter i Ena Begović bili u ljubavnoj vezi

Toma je, naime otkrio da je nekada bio par sa Enom Begović, jednom od najlepših glumica sa prostora bivše Jugoslavije
Toma Blek Panters, foto: Printsrkin/TV Happy

Toma Jovanović, poznatiji kao Toma Panters, nakon prozivki na njegov račun u emisiji „Parovi“ povodom izbacivanja, otkrio s kim je on nekada bio u vezi.

Toma je, naime otkrio da je nekada bio par sa Enom Begović, jednom od najlepših glumica sa prostora bivše Jugoslavije.

Toma je otkrio ko mu je bivša ljubav, a voditeljka Bojana Ristojević da je Aleksandra Mihić Caki, koja je pre nekoliko dana ušla u „Parove“, privremeno napustila vilu zbog privatnih problema.

Foto: Printscreen/Youtube
You can leave a response, or trackback from your own site.

10 Responses to “Toma Blek Panter i Ena Begović bili u ljubavnoj vezi”

 1. Sretko kaže:

  Ti ganci (Toma) si bio u vezi sa Enom Begović??? Pa kako te nijue stid tako lagati??? Imaš 155 cm i 120 kg, molim te ne kenjaj bre – patološki lažov!!!!

 2. Sretko kaže:

  Toma debeli nezna ni uključiti komp, kamo li čitati. Patološki lažov, ogovara svakoga a tek Gastoza, jer kreše puno devojaka a debeli ih pipa!? PEDOFIL matori i pokvarenjak. Ljubomorni debeli Toma tračari sve re4dom i huška ih protiv ostalih, koji licemjer fuuuj.

 3. Sretko kaže:

  Ovo vam je drago, da se cure izmedju sebe ljube i maze…a Gastoza koji je pravi muškarac i zadovoljava ih, pljujete!? Svaka je išla sa Gastozom svojom voljom!!! A najviše ga pljuje onag obojeni impotentni Toma (od ljubomore), da ne poštuje ove „prostitutke“ ahaha. Svaka vam čast. Ejjj moja Srbijo, brukaaaa, gde mi to idemo?

 4. Sretko kaže:

  TOMA lažov, šlihtara i PRELETAĆ samo jede i pije džaba u rijalitiju i pametuje. Hvali se godinama bio najpopuilarniji pevać-ličnost Srbije a i sveta!?!? Auuu pa gdje i na šta smo mi spali braća SRBI ako je taj nizak i debeli ružni ROM sa 4 razreda osnovne i dve nikakve pesme sve to?!? Užas i najveći blam!!!

 5. Sretko kaže:

  Prolupali Toma šlihtara, preletać, ljubomorko, PEDOFIL, primitivac i LAŽOV, koji je u svim realitijima jer nema šta da klopa kući a ovde mu sve džaba! Toma bi ga umočio ali neče ga čak ni kuravice!? Pa gde če velika zvezda i dama ENA BEGOVIĆ sa zdepasto nikakvoim ROMOM bre?????????????

  Gastoz je pošten i mlad momak i ima dušu, pravi muškarac, koji hvata devojke jer ga obožavaju, što je i normalno! Maca hvata publiku na tućžne priče, ali ima i onih ovde u realituiju, koji su imali mnogo teži život od ove lažljivice Suade! Ako je toliko poštena, zašto je legla sa njim već 1 ili 2 veće??? Zar je to poštena i normalna devojka (ko i Tijana i Nataša) i kako onda da Gastoz poštuje takve devojke??? Ljubomoran Toma od 120 kila i 160 cm, ljubomoran je do bola i zato uvek pljuje Gastoza, jer ga ni jedna cura ne miriše, kamoli šta više!?

 6. Sretko kaže:

  Brazilac TOMA šlihtara i nula od čoveka ZLO – ZLA i sramota SRBIJE!
  Imaš debeli ROM 70 godina i samo 2 pesme ahahaha. NAUČI MALO ČITAJUĆI DOLE:
  GASTOZ je imao stvarno teško detinjstvo, nije ni imao mogučnosti za školu na žalost. Momak ima tek 23 godine, za sve se izborio potpuno sam bez ičije pomoči i jako je bistar i intelegentan, zna mnogo šta, snalažljiv je, šoumen, zna mnogo toga, novitetan je, ljubazan, poštuje starije, ima veliku dušu i srce, itd, itd. Dečko če zagarantovano uspeti u životu, garantirano! DO POBEDE brateeee jer ljudi te obožavaju!!!
  Ali ove spodobe primitivne, koje samo žderu i vredjaju sve redom uffff…
  Sex Ruže AJKULE pred kamerama i vše miljonskim auditoriumom, svaštaaaa!?!?
  Pa šta više reći…kao i „intelektualka“ debela međedica Golubovićka u prijašnjem rijalitiju! A vi i dalje smatrajte da je Golubovićka pametna i ponos Srbije???? GASTOZA za zeta UVEK ali Golubovićku i Ružu Ajkulu za snaju NIKADA!!!!!!!!!!!!!!!

 7. Sretko kaže:

  Debelo ganci svinjće od 70 godina Toma uvek omalovažava kraljaaa GASTOZA da neče ni medju prvih 5-6 ahahaha. A kada če POBEDITI GASTOZ ovaj cigan od Tome ubit če se a i treba da napravi suicid, jer je ZLOBAN, ZAO, POKVAREN, LJIGAV ovaj LIZAŽ guzica!!!!!!!!!!

 8. Sretko kaže:

  GASTOZ kraljinaaaaaaaaaaaaa…kreše ovde ove sponzoruše glupe kad god poželi a vi budale ga kritikujete da on ne poštuje žene!?!? Pa kako da poštuje kralj GASTOZ ove sponzoruše i prostitutke??? Pogledajte samo kako se ponaša sa normalnim ženama u rijalitiju, fin, kulturan, kuva im kafu, itd, itd. Ovaj šestolićan i ljubomoran sa 120 kila i metar i po cigan Toma
  ga uvek pljuje i vredja, jer on ne može nikada ni jednu matoru babu da uhvati a kamooli koju mladju ribu, jer sew ne tušira, nit menja garderobu, fuuuuj. A zašto tog cigana ga nikada još niste nominovali???? Toma smrad se jučer svadjao i u oči LAGAO Gaztozu zbog režiranja glasova Tijani…IZBACITE GOVNO debelo cigansko, koje samo ždere i napija ovde džaba!!!

 9. Sretko kaže:

  Najpokvareniji cigan Toma, kome se ti ŠLIHTAŠ primitivac POKVARENI ŠESTOLIČNI, retardima Golubovički, Maci, Ruži AJKULI, Zmaju, Matorom Jovanu i propalom i zaduženom političaru Aci, ti debelo, ružno, prljavo, matoro cigansko kopile? Ejmi bolje od tebe priča srpski, zar te nije sramota? Pozivaš svoju Živku da se okupa ahahaha. Znači žena ti se okupa, tek kada ti želiš „đinđi rinđi“ svakih nekoliko meseci, ali nemožeš više!!! ZALJUBLJEN si matori pedofilu u Macu i zato 24 sata nameštaš Gastozu i ogovaraš ga, koji je tek sa 23 godine za tebe JUMBO JET! Šta si ti to postigao u životu (2 pesme, ahahaha), a hvališ se da si najpopularniji u Srbiji i svetu? Ti si ĐUBRE od čoveka, luzeru matori debeli sa 1.60 visine i 125 kila i podbratkom ko vepar! Rijalitiji su za mlade a ti konjina debela sa 65 godina vucaraš se po rijalitijima, da jedeš i piješ džaba! Kako te nije SRAMOTA „najpopularniji u Srbiji“? Da jesi kojim slučajem to, NEBI se blamirao po rijalitijima cigansko kopile matoro ufucano!!!

 10. Sretko kaže:

  Cigan TOMA največi CINKAROŠ i DRUKER u BG i SRBIJI već celi svoj život!!!
  Matori VEPAR kako te nije stid, sa 60 godina, 160 cm i 125 g, zaudaraš na daleko i CINKARIŠ sve i svakoga! GANCI Toma MURIJA ti nemaš ni obraza, kamoli duše i srca, luzeru – LAŽOV POKVARENI!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply