Toma Panter prst Atini Ferari gurnuo u ribicu pa je svršila!

Razvrat: igračica se uvukla u Pantersov krevet, gde ju je muzičar rukom doveo do vrhunca, a Grahovac ju je za to vreme uzaludno mamio k sebi
atina ferari, toma panters, zmaj od šipova, razvrat

Atina Ferari (22), koja je izbačena iz „Parova“ jer je vređala zverski ubijenu devojčicu Tijanu Jurić, ostavila je dovoljno materijala da se o njoj priča i po njenom izlasku iz rijalitija.

Zmaj i Atina sex

Naime, na Jutjubu postoje snimci na kojima se vidi kako se Kristina Marković, dok je još bila u vili, uvlači u krevet Tome Pantersa (57), koji je potom zadovoljava rukom. Jovanović, koji bi po godinama mogao da bude otac igračici, dodirivao ju je po butini i međunožju, a Zmaj od Šipova (55) je na taj prizor zbacio čaršav sa sebe, skinuo gaće i počeo da se samozadovoljava.
– Koliki mi je, hodi mala, vidi koliki mi je – dozivao je Ilija Grahovac Atinu, koja je, po svemu sudeći, toliko uživala da zemljoradnika iz Bosne uopšte nije konstatovala, već se uhvatila za ivicu kreveta, podigla na kolena i počela da skače po Tominoj ruci.

Markovićeva, koja je i sama priznala da je spavala s mnogim poznatim pevačima sa estrade, za vreme orgijanja tiho je pevala omiljenu pesmu, a Pantersu je doviknula:
– Jako, jače, sad, hajde! Evo stižem, stižem, ljubavnici moji – stenjala je Atina.

Nakon što je završila svoj performans koji je bez stida i srama često izvodila u šou-programu, prekrstila se i zamolila Boga za oproštaj.

Ovim povodom pozvali smo suprugu Tome Pantersa Živku Jovanović, kojoj nije zasmetao ovaj strašni čin.
– S Tomom sam 40 godina u braku i briga me šta je on radio u rijalitiju. Ja ne idem ulicom i ne izigravam nečiju ženu, ja sam uspešna žena koja stoji iza uspešnog muškarca. Svesna sam njegovog posla, a ne želim da blatim to mlado biće – rekla nam je Živka, dok je Atina izjavila:
– Toma je voleo da me pipka tokom noći i sna, valjda se tripovao sanjiv da sam ja Živka. To sam mu i rekla.

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Toma Panter prst Atini Ferari gurnuo u ribicu pa je svršila!”

  1. Sretko kaže:

    *Atina FEVAVI: pijanu je muzičar Toma Panters rukom doveo do vrhunca, a Grahovac ju je za to vreme uzaludno mamio k sebi!!!*
    Evo vam vašeg matorog 70 godišnjeg cigana Tome pedofila, pokvarenjaka debelog i lažnog moraliste ŠLIHTARE, koji pljuva i vrijedja mladog momka Gastoza, kojeg cure obožavaju a od matorog cigana beže ko od kuge! Fuuuuj i bljaaaak!!!

  2. Sretko kaže:

    Cigan Toma če držati pridige o životu dr.prof.akademiku GASTOZU???? Ahahahaha, pa čime CRNI Toma? Crnka AMY je 4 godine u BG i bolje priča SRPSKI od tebe, hvališ se kako i bio lep i koliko riba si imao??? Auuuu matori LAŽEŠ kao pas. Pa gde su se naše cure ložile na Rome, šta je tebi ludjaće lažljivi? Ljubomoran si na GASTOZA što je uspešan sa ribama a tebe nijedna neče ni u blizini. Pogledaj se, pa ti imaš 60 godina, 160 cm i 125 kg, uvek jedeš i piješ džaba, zato si i došao već u 5 rijaliti. Ako imaš imalo duše (obraza ti nemaš), daj molimo te pokupi se ODMAHHHHH iz rijalitija!

Leave a Reply