TOMA PANTERS o Arkanu i Giški – velika gospoda i džentlmeni!

Svi su bili na mom splavu, a Giška i Arkan su najveći džentlmeni, pravi kavaljeri
Giška i Arkan, Toma Panters

Toma Jovanović, poznatiji kao Toma Blek Panter otkrio je da su na njegov splav dolazili mnogi žestoki momci, a među njima i Giška i Arkan, koje je opisao kao najveće džentlmene.

„Svi su bili. Giška i Arkan su najveći džentlmeni, pravi kavaljeri. Bila je i Ceca. Dolazio je Legija i ceo SAJ. Odlazio sam kod Sapsojevića, u Šilerovu, da naplatim svoj rad. Kad mi je pokazao šta zida, bio sam oduševljen. Rekao je da zida veliki tržni centar.

„Pucali su na mom splavu i policajci, kriminalci, a i mi cigani, kad se napijemo. Bio sam jednom i ranjen na drugom splavu, zviždali su meci pored lica. Kad zapucaju, odmah zaboravim reči pesme. Ne smem mnogo da odvezujem jezik, jer smo krivi zbog tri razvoda. Naučili smo sad: kad se pojavi gospodi  sa ljubavnicom, on šutne vrata, vikne „Gde ste, braćo Cigani? Mi skočimo, kažemo: Izvolite, vaš separe vas čeka“, pričao je Toma Panters u Golom životu kod Milomira Marić.

Toma Panter je izneo još jednu zanimljivost:

„Davali su mi ljudi i kapare za sviranje na sahrani. Kapara važi šest meseci, oni nisu umrli, propala kapara. Četiri puta sam svirao na sahrani. To se ne odbija, poslednja želja“.

Giška

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “TOMA PANTERS o Arkanu i Giški – velika gospoda i džentlmeni!”

 1. Sretko kaže:

  TOMA lažov, šlihtara i PRELETAĆ samo jede i pije džaba u rijalitiju i pametuje. Hvali se godinama bio najpopuilarniji pevać-ličnost Srbije a i sveta!?!? Auuu pa gdje i na šta smo mi spali braća SRBI ako je taj nizak i debeli ružni ROM sa 4 razreda osnovne i dve nikakve pesme sve to?!? Užas i najveći blam!!!

 2. Sretko kaže:

  Prolupali Toma šlihtara, preletać, ljubomorko, primitivac i LAŽOV, koji je u svim realitijima jer nema šta da klopa kući a ovde mu sve džaba!
  Gastoz je pošten i mlad momak i ima dušu, pravi muškarac, koji hvata devojke jer ga obožavaju, što je i normalno! Maca hvata publiku na tućžne priče, ali ima i onih ovde u realituiju, koji su imali mnogo teži život od ove lažljivice Suade! Ako je toliko poštena, zašto je legla sa njim već 1 ili 2 veće??? Zar je to poštena i normalna devojka (ko i Tijana i Nataša) i kako onda da Gastoz poštuje takve devojke??? Ljubomoran Toma od 120 kila i 160 cm, ljubomoran je do bola i zato uvek pljuje Gastoza, jer ga ni jedna cura ne miriše, kamoli šta više!?

 3. Sretko kaže:

  TOMA lažov, šlihtara, ZLO i PRELETAĆ. Pa gdje i na šta smo mi spali braća SRBI ako je taj nizak i debeli (1.60 cm + 125 kg) ružni ROM sa 4 razreda osnovne i dve nikakve pesme sve to?!? Hvali se daje popularan po celom svetu iako ga čak ni u Austriji ne poznaju, kamo li šire?!? Ok, ima 4 razreda osnovne đeparoške škole i nekoliko odmora i on če da naući decu u Parovima ahahahaha. Ljubomoran je strašno, pljuje Gastoza koji je za Ro0ma dr. prof. akademik po svemu!!! Taj „brazilac“ Toma je užas i najveći blam SRBIJE!!!

 4. Sretko kaže:

  Auuuu što to kaže pravom SRBINU Gastozu jedan pokvareni glupi CIGAN, ko si ti retardu matori i debeli??? Pogledaj se ganci pokvareni. Non stop ljubomorno pašće pljuje Gastoza, koji je za ciganšturu AVION-Jumbo Jet!
  TOMA ciganska pokvarena šlihtara, pokvaren, ljubomorni, preletać, evo ti tvog favorita Golubovićku, za tu drolju ti kažeš da je SEXY i najbolja! Gde vetar duva, tu si ti, tipički cigansko, nažalost!
  Gde je debelo KOPILE Golubovićka, koja vređa tu jadnu i napušteno decu, koji nažalost nisu ni mogli sebi birati roditelje! Kako te nije SRAMOTA klošarko debela, dlakava, sa X nogama, koja nezna ništa pšo kući da uradi, to je ZLO ZLA??? Kako si ti ružna, pa tebe su kao (dete) kopile hranili pračkom iz daleka i stavljali kosku oko vrata, da su se jedino psi kerovi igrali sa tobom bolesni debeli kontejner! Nigde nikada nisi ni radila, tvoj posao je jedino odlasci u razne rijalitije i vredžanje svih oko tebe!
  SRBIJO moja, jadna si ako glasaš za tu rugobu i babarogu, pfuuuuuuuuj i bljaaak!

 5. Sretko kaže:

  Ciganštura pokvarena Toma, bio si i ostao največi CINKAROŠ i DRUKER od rodjenja! I Giška i Arkan su te šamarali zbog cinkarenja, nisi smeo izaći iz tvoje jazbine od njih i ostalih, a sada opet LAŽEŠ i kvarno se hvališ VEPAR DEBELI najpokvareniji! Što drugo i očekivati od CIGANA!?!?

 6. Sretko kaže:

  Ajde bre ovaj ružni debeli CIGAN Toma je smrad cinkaroški i glupi IZBACITE GA VEĆ JEDNOM! Ide na živce svim ljudima sveta! ŠLIHTARA nema novaca za život i šlepa se po rijalitijima da spava, prožderava se i cirka smeče pokvareno i primitivno!

Leave a Reply