Treba li zabraniti sve nakaradne rijalitije koji nam uništavaju društvo?

REDITELJ I BIVŠI MINISTAR KULTURE BRATISLAV PETKOVIĆ – RIJALITIJE TREBA ZABRANITI: Gledamo ljude sa dna, kriminalce i žene lakih morala!
Bratislav Petković, Farma

Opštinski javni tužilac u Mladenovcu Dragan Jovanović uputio je zahtev za zabranu emitovanja „Farme“ jer mu je preko glave svakodnevnog nasilja koje se odvija u ovom rijalitiju.
Zahtev će stići u Radiodifuznu agenciju redovnom poštom u ponedeljak. Tužilac u zahtevu traži da se najkasnije u roku od 48 časova zabrani dalja realizacija programa „Farma“ i Parovi.Reditelj i dramski pisac, bivši ministar kulture Bratislav Petković potpuno se slaže sa tužiocem Jovanovićem da rijalitije treba zabraniti.

„Rijaliti su dno i treba ih zabraniti. Televizija mora da vaspitava građanstvo. Danas veoma teško možete na programima sa nacionalnom frekvencijom da nađete sadržaj iz kulture. Narod nema šta drugo da gleda osim rijalitija. Razumem inicijativu tužioca Jovanovića. Rijaliti predstavljaju mentalno nasilje. Uzeli ste ljude sa dna, kriminalce i žene lakih morala, nisam mogao da zamislim ni u najružnijem snu da će takvi ljudi dobiti prostor“, kaže za Kurir bivšiministar kulture Bratislav Petković.

Foto Kurir

Treba li zabraniti rijalitije?

View Results

Loading ... Loading ...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply